Mitt allra första inlägg!!!


Hej alla där ute.

Idag tog jag ett riktigt kliv in i “blogg världen”. Har bloggat lite på myspace, har skrivit lite på msn spaces mm men nu ska jag sluta larva mig och skriva på allvar.

Vem är denna filur undrar du kanske. Jag är 28 nu, snart 29, får krupp bara jag tänker på det. Tur att man ser ut som 22 antar jag. Född i Mengo i Uganda, bott här sedan 85, läste Handels i gymnasiet, Marknadsföring på universitet och sen har väl livet rullat på antar jag. Jag börjar denna blogg i samband med att mitt liv tar en ny vändning. Jag har trappat ner från en hysterisk party pingla som har flängt land och rike runt och bara haft två saker i tankarna, karriären och party. Ni förstår principen, jobba för att festa. Jepp det var jag fram till januari 2006 då jag flyttade tillbaka till Stockholm från Göteborg, hann bo här i lite över en månad innan jag snubblade över den galnaste killen jag någonsin träffat. Självklart satte han käpper i hjulet för konceptet karriär och party, nu är jag galet kär, sambo och förlovad, allt inom ett år. Den du.

Igår var det alla hjärtans dag. Nyförlovad som man är så blev det ingen större happening av det, blommor och gele hjärtan blev det samt en lunch på tu man hand. Sen träning som resulterade i träningsverk från en annan planet. Vill man vara fin får man helt enkelt lida pin.

Idag ska jag hämta en tapetbård, nu tror ni att jag ska göra om hemma men där har ni fel. Denna ska användas till inbjudningskorten som ska vara till bröllopet. Fick köpa två rullar och det kostade 550 kr… Ja du, vad gör man inte för att ha exklusiva inbjudningskort.

Mina kollegor var ute igår och idag stinker det sprit på kontoret. De sitter och beklagar sig, sover o allt annat amatörs trams. Det är lätt att notera när man är tre st och två stinker sprit.

Vi ses imorgon

5 thoughts on “Mitt allra första inlägg!!!

  1. Tack alla för välkomnadet. Sara -> Jag kommer att gifta mig i september. Vi kommer säkert ändra datumet ett par gånger men det blir väl så innan man har hittat lokalen man letar efter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s