När jag dör


För det vet vi alla att vi kommer att göra.

Döden är så läskigt, den är så definitiv och man vill inte så gärna prata om döden, många väljer helt enkelt att låtsat som att de kommer att leva för evigt.. Men så enkelt är det inte tyvärr, finns det ett liv efter detta. Man kan spekulera hur mycket man vill men vi kan aldrig vara säkra då ingen har återkommit från de döda.. Inte vad jag vet i varje fall.

Men döden är verklig och vi kommer alla att uppleva den. Så enkelt är det. Vi kommer att dö och vi kommer att vara med om att någon som står oss nära avlider. Därför så måste vi ta vara på livet, nuta av livet och fira livet. Många är deppiga och misströstar över sina tråkiga liv och meningslösheten de upplever. Vad är meningen med livet egentligen?

Man kan vara hård och säga, vi föds, sedan förstör vi planeten, förökar oss och dör. Punkt.

Men det finns något större än så. Det måste det helt enkelt göra vi har inte kommit på det ännu men snart vet vi vad som är meningen med vår existens. Jag läste härom dagen om Hollywood kändisar som tror på utomjordingar och att alla tror att de är galna… Jag tycker att du är galen om du inte tror på liv på andra planeter. Sannolikheten att planetet Tellus är den enda med levande organismer är ju så löjlig att man måste vara korkad att tro det. Sen att människan skulle vara en sån intelligent ras är ju inte heller någon vidare smart slutsats då vi inte använder en halva den kapacitet vår hjärna besitter.

Men men så jag har kommit fram till att när jag dör så ska jag påminna människor i min omgivning om vilken tur jag har haft, jag har fått kärlek, vänskap, hälsan och sett platser få fått besöka. Lite konstigt att fundera så när man bara är 29 men ändå. Tänk om fler planerade sina begravningar som en sista gåva till sina nära och kära. En sista hälsning ett sista farväl men mest av allt en sista gång för att tacka för att de har varit en del av ens liv, för all stöd de har gett en och för den kärlek de har tillfört.

För detta skulle jag spela följande låtar för att de symboliserar allting jag står för och det liv jag har levt:

I believe I can fly med R.Kelly

http://www.youtube.com/watch?v=QY2Hp6KhGf4

One Sweet day med Mariay Carey och Boyz ll Men

http://www.youtube.com/watch?v=M-gZOEt-Jlo

My heart will go on med Celine Dion

http://www.youtube.com/watch?v=ipMNbf4hb28&mode=related&search=

Som avslut

What a wonderful world med Luis Armstrong

http://www.youtube.com/watch?v=QRYk84Z-tU0

Sen skulle jag släppa ut en massa vita duvor… För att det helt enkelt är så vackert.

2 thoughts on “När jag dör

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s