Äntligen tisdag


Igår släppte jag in min sambo i min bloggvärd… Ni kan förstå att jag har tagit bort bilderna på brudklänningen nu.

Känns lite konstigt att han läser mina tankar men även bra. Hans första reaktion var varför vill du dö? Min motreaktion var jag vill inte dö men vi kommer alla att dö förr eller senare. Hans motreaktion var men du tänker väl inte dö snart?

Mitt svar var nej jag tänkte tillbringa i varje fall en livstid med honom. Då blev han nöjd och sa, men vi måste dö tillsammans jag vill inte leva utan dig.. Sagt o gjort och när vi närmar oss 90 ja då checkar vi ut helt enkelt…. Vi berätta våra tankar för hans far som inte var lika road av vår tanke så vi la hela diskussionen på hyllan.

Idag var jag och fikade med min väninna L, vi satt och pratade och sen kom jag på mig själv med att erkänna en synd. Ja skäms när jag tänker på det. Synden som jag bär på är att jag är beroende av bakverk. Jag äter tårtor mm lite (läs mycket) oftare än vad jag uppger. Sen att påstår att jag är sååå nyttig gör det hela så mycket värre.. Frossar i smyg, vad är det. Låter som en början till något riktigt illa. Nej nu ska jag åka hem och njuta av mina tisdags program till en hel burg med Ben & Jerry glass. Jag börjar banta imorgon (kanske)

1 thought on “Äntligen tisdag

  1. vacker bild… 🙂 har heller inte nåt emot bakverk… helst bullar med vanilj då… eller kladdiga chokladkakor med grädde eller glass… mums!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s