Bröllopet del 3…………Blommor


Jag har alltid älskat liljor och det har ju varit i sin rätt med tanke på att både jag och min blivande är födda i jungfruns tecken. Med detta i åtanke så försöker jag ha färska liljor hemma inte bara för att det är vackert men det luktar väldigt gott. Men för en tid sedan så hade jag invigning av vårt nya kontor och fann en ny kärlek, callor…. Fantastisk blomma.

Här kommer lite blommor som jag funderar över att ha på bröllopet: jag kommer nog beställa buketten från Benzons blommor, de har sådanna fantastiska kreationer. Man blir helt mållös.

A. Denna bukett gillar jag designen på men har svårt för den svagt rosa färgen i callorna.

blommor, bröllop

B med tanke på min vita klänning så leder den här buketten. Färg temat är vinrött, guld och vitt. Jag tror att detta blir ett riktigt bra alternativt

C. Denna bukett är jätte vacker, om jag kan hitta de små lila blommorna i en mörk röd nyans så är jag hemma.

Till tärnornas röda klänning tänkte jag en enklare kreation med några få callor. Kanske ska slänga in en lilja någonstans.

Min bridemade kommer att bära en klänning i guld, till detta kommer hennes callor ha en mörkare nyans så påminner mer om min bukett.

Brudgummen är inte bortglömd. Han och marsalkerna samt bestman kommer att bära en enkel vit kalla mot deras snygga smokingar. Tror dock att jag ska ha en annan färg än grått på västen.

10 thoughts on “Bröllopet del 3…………Blommor

  1. Blått… Var inne på den färgen först men jag älskar vinröt. Jag skulle däremot vilje se en bild på den tårtan.. Kanske kan göra den vidröd med vita duvor istället… Mitt nästa inslag kommer att vara om de tårtor jag ska välja mellan

  2. Jag lägger in den där, man ser inte duvorna riktigt men de e mellan rosorna på tårtan, kolla om ett par minuter så ligger den där 🙂

  3. jättefina buketter! de e inte lätt att välja när man har så många. jag hade tänkt ha röda kallor på mitt bröllop men hon i affären sa att det ibland kan vara svårt att hitta en ordentligt röd färg, risken blir att de e för oranga. vågade inte chansa så de blev rosor istället för min del!!=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s