Bröllopet del 5…… Lokalen (äntligen)


Det blev klart ganska tidigt att vi inte ville ha en traditionell lokal på en herrgård eller slott. Visst är det fint men det är inte riktigt oss, vi ville inte heller ha en lokal som känndes om en gymnastik sal. Utan vi ville ha något mitt emellan, vad vi båda var överrens över var att vi ville ha en fest utöver det vanliga. Det ska kännas att idag firas det något utöver det vanliga. Idag hittade vi en lokal som är så häftig att vi tror att det blir precis så som vi vill ha det.

Matsalen är nyrenoverad men rätt enkel. Jag tänker vinröde stolsöverdrag och vita linnedukar, dekor med guld kant och sen blir det perfekt. Bakom våra sittplatser kommer jag klä in väggen i antingen ett vitt moln eller ett vinrött tyg med en båga av blommor över oss.. …. Tankar tankar tankar

 

Baren, även kallad överraskningen. Vi vill ge våra gäster festen för livet, med fantastisk musik och cool atmosfär a la studio 54. Färdas i tiden och kännas som att man är på en plats där allting är möjligt.

 

Finns många mys hörnor i denna lokal, cool musik anläggning och så snygg att man behöver inte dekorera så mycket själv. Men något kommer jag självklart hitta på.

 

Jag rekommenderar även Josephin som är ansvarig för denna lokal, trevlig, rak och tillmötesgående. Vill ni se mer av lokalen så gå in på www.porslinsfabriken.se

En stor sten har lyfts från mina axlar. Lokal och kyrka är bokad, mitt i city, alla kan ta sig hem, ingen blir drabbad av en massa extra kostnader. Känns skönt.

3 thoughts on “Bröllopet del 5…… Lokalen (äntligen)

  1. förstår att de måste va skönt att allt e bokat! usch man e så nervös innan dess =) så va e nästa steg i planeringen för er?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s