Vad tror du om detta upplägg?


Jag har märkt att det har verkligen varierat från förhållande till förhållande men nu har min sambo varit borta och kommer hem på lördag kl 15.00 så jag tänkte överraska honom.

Här är mitt upplägg.

9.00 Vakna, dammsug, moppa golvet, bädda sängen med nya sängkläder som han inte har sett ännu. Sen göra ett spår av rosenblad från dörren till sängen med ett stort hjärta på sängen samt ett litet kort såklart. (Vet inte om killar gillar sånt men jag skulle bli glad)

10.30 Förbereda enchiladas, och en grön sallad som jag gör iordning. Sätter på enchiladasen så jag behöver bara värma när vi kommer fram. Dukar bordet och ställer fram vinet.

13.00 Duscha och gör nödvändiga förberedelser ;o) Sen är det på med vinnar stasset, nya underkläder i gult samt en svart klänning över detta (nej jag gillar inte AIK) Kanske ett par stay upps dagen till ära.

14.00 Dags att bege sig till flygplatsen han landar kl 15.25. Då ska jag stå där med en stor gerbera och ta emot honom (han tror nämligen inte att jag ska möta upp honom.

Sen är det hem och resten kan nu lista ut själva. Efter middagen får han en efterrätt som han sent ska glömma.

Tror på mitt upplägg några rekommendationer?

2 thoughts on “Vad tror du om detta upplägg?

  1. Tänk om man haft en brud med den energin…Känns lite som du gör grejor som du själv skulle gilla om någon annan gjorde för dig…tycker blomhjärtat på sängen inte känns så sexy…men du i stay-ups gör. Låt honom kämpa lite för dig, och lägg inte upp allt på ett fat.Johan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s