Hur ofta har ni sex?


Min syster och hennes man har varit tillsammans i över 12 år (obs hon är bara 34 you go girl) och idag har de 2 barn. Jag har frågat henne om hon och hennes man har fortfarande sex ofta o hon svarar sådär. Antar att det blir annorlunda när man har barn.

Jag och min fästman har varit tillsammans i över 1 år, då är man fortfarande nyförälsad och jag skulle tippa på att vi hör till det normala, 4-6 gånger i veckan. No more no less. Däremot så är jag nyfiken på hur det blir längre ner på vägen, efter barnen och en stressig vardag. Hinner man med och om inte hur ska man hinna med.

Vi har pratat mycket om hur det skulle bli om vi fick barn och kom fram till att om relationen ska orka och vi ska kunna behålla glöden så får vi boka in oss på hotell en helg i veckan där vi ger varandra tid och så lämnar vi ungarna hos våra föräldrar…. Lättare att säga nu antar jag.

Det är ju alltid obalans i relationer och någon vill alltid mer men jag tror att det måste vara så, tänk om två personer med väldigt hög sexdrift skulle inleda ett förhållande ja du skulle de aldrig komma utanför dörren. Hur skulle de gå.

Mitt längsta förhållande är lite över 5 år och ända fram till slutet var den sexuella biten jätte bra. Har aldrig kommit så långt att man har legat runt 1-2 gånger i veckan då skulle jag dö.

Men vad säger du, vad är det “normala”. Man är trots allt inte ung längre hehehe. Många funderingar idag.

7 thoughts on “Hur ofta har ni sex?

  1. 4-6 gr i veckan låter rätt mycket.Jag och min sambo (3 år förhållande) har det kanske 3 gr i veckan, det beror ganska mycket på att vi alltid lyckas gå om varandra. jag jobbar sent på kvällarna och när jag kommer hem ligger han redan i sängen och jag känner bara att jag vill äta, ducha och sova när jag kommer hem. Jag tycker inte att det är något dåligt men när jag hörde dig så börjar man ju undra hmm???

  2. Jag och min man har varit tillsammans i snart 15 år, varit gifta i snart 3 år och har 2 barn. Vi har sex 2-3 gånger i veckan. Men visst är man tröttare när man har barn. Det är så mycket man ska hinna med ju. 🙂

  3. Har varit tillsammans med min sambo i 17år, har två barn och det kan variera väldigt!! Ena veckan är det 2-3ggr /dag sen kan det var torka i ett par månader om tex barnen är sjuka eller inte sover eller arbetet är stressigt!!

  4. Jag är väl orolig för att om vi skaffar barn att man helt enkelt inte hinner med varandra mitt i vardagen, och då menar jag inte att tid för varandra nödvändigtvis behöver innebära sex men ändå. Men om snittet är ca 1 gång i veckan det låter väldigt sällan i mina öron.

  5. tack för kommentaren men spaet är på hälsohemmet o eftersom jag ändå ska dit så tänkte jag om jag har råd att man ska unna sig nån behandlig ändå eftersom jag lär aldrig åka på spa ngn mer gång i mitt liv. Resan betalar ju inte jag utan den e betald av kommunen el nå.. men playstationet kan ag ju skippa men di sitter jag där med en säng o tittar in i väggen med ett buzz spel för 600:- ett singstar för 600: och en dansmatta för 600:- till ingen nytta så d kändes ju som om jag borde köpa lös den.. men eftersom han e mitt x kan vi nog lösa en beaningsplan sa han så d ordnade sig 😛

  6. Tror att det är rätt lönlöst att oroa sig över hur sexlivet ser ut när man fått barn. Leva här och nu är bättre. Har man ett bra sexliv nu, kommer man säkert vara nöjd med det sedan. Kommunikation brkar vara nyckeln till ett lyckligt äktenskap. Och det verkar ni definitivt ha. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s