Fantastiska söndag


Vilken underbar avslut på helgen. Jag och en gammal kompis träffades upp och skulle ta en fika, prata gamla minnen och helt enkelt mysa. Vi träffades kl 13.00 och gick ner till ett fik vid Norr Mälarstrand. Pratade och mös. Helt fantastikt väder och allt det där. Efter några timmar ringer sambon och frågar var vi är, han kommer sen o ansluter. Han har inte träffat min väninna innan så det är uppskattat att han kommer och säger hej. Det hinner gå en halvtimme så ringer nästa väninna, de är på promenad så hon ansluter med en till tjej. Ja så blev vi 5… Vi går ner till Rålis och sätter då kommer två väninnor till. Vad är det som pågor. Där sitter vi o skrattar och har det fantastiskt mysig, sen ansluter ytterligare en killkompis, vi går till ett annat fik och fortsätter denna fantastiska dag.

Flera timmar senare och en massa fik avklarade ligger jag och sambon i soffan och ser på en jätte bra film innan vi somnar in i varandras armar efter en väldigt lång het stund tillsammans.

Jag vaknade imorse och hade blivit nykär i livet, det gjorde mig inget att det är måndag och ny vecka på jobbet. Livet är helt enkelt underbar. Det är inte ofta man stannar upp och njuter av sin tillvaro men igår njöt jag för fullt och jag känner en ny energi i hela min kropp.

Sommaren är på väg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s