För tidigt för att ragga


På väg till jobbet, musik i öronen och lite stressad (som vanligt) i ögonvrån ser jag en äldre man titta på mig och säga något. Jag stänger av musiken för att se vad som står på.

Här följer konversationen:

Han: Ska du till jobbet?

Jag: ja det ska jag.

Han: vad synd?

Jag: säger du det ska inte du själv till jobbet?

Han: Nej det ska jag inte, men om du inte skulle till jobbet så kunde vi gå och shoppa.

Jag: Jasså, men jag behöver inget tack ändå.

Han: Alla behöver något.

Han malde på och gick efter mig och fortsatte prata om att han jobbade inom olje industrin. Sen frågade om jag jobbade i butik, NEJ lilla vän jag köper och säljer commersiella fastigheter för miljardbelopp var det något mer du ville komma med.

Efter ett tag så säger jag:

Jasså du springer omkring på stan och erbjuder främmande kvinnor shoppingrundor.

Han: Nej men du var så snygg så jag tänkte att jag gör ett försök. Vad säger du ska vi träffas.

Mitt svar: Nej jag inte till salu dessutom så ska jag gifta mig om några månader, bättre lycka nästa gång.

Jag hatar det det, för det första så är man inte mentalt inställd på att någon ska ragga ppå en. Är man på krogen så vet man att ja då är chansen större men kl 08.30 på morgonen då är man inte mentalt förbered man blir överrumplad och vet inte hur man ska hantera situationen men att utgå ifrån att jag ska blir helt till mig för att han har pengar och är tydlig villig att spendera dom gör mig illamående… Hm jag kanske borde hängt med på en shoppingrunda, shop till I drop sen bye bye. Sen går man tillbaka lämna tillbaka allting och ge pengarna till behövande. Nej nu ska jag betala fakturor.

6 thoughts on “För tidigt för att ragga

  1. Jo, men många tar en vecka i juni, jobbar lite, tar två veckor i juli, jobbar lite och sedan en vecka i slutet på augusti. På så vis blir sommaren lång. Sådant ogillas av min chef eftersom hon anser att man inte blir tillräckligt utvilad då. Det var det jag menade med fyra veckors sammanhängande semester.

  2. Hahahaha, sköna kommentarer…*L* Jobbigt för dig men jag tycker nästan synd om honom också. Du var helt enkelt för smart. *L*.Ja, det skulle vara underbart om du har rätt i vad du skrev hos mig! Hoppas att det blir så… men du kanske tänkte hjälpa till? *L**stor kram*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s