Jag är utmanad del 1


Miss Mulatt tyckte att jag var lite sysslolös och hon gav mig en utmaning:

Första bästis: Lina, hon var halv japanska och halv svensk. Vi var bästa vänner i 9 år sen gick våra vägar åt skilda håll. Tråkigt men sant.

Första bil du hade: Ingen bil och inget körkort. Men jag ser mig i en cab för att vara mer exakt i en Opel Astra Cab. Ska bli en gåva till mig själv när jag tar körkortet.

Första förälskelse:  Var en Ugandisk kille vid namn Abelo. Han bodde i Rinkeby och jag var där på sommaren och loven då vi umgick med en annan familj från Uganda. Jag sprang efter honom men han såg inte ens att jag fanns. Komiskt nog så försökte han ragga på mig för några år sen men då var det omvände roller hehehehe.

Första husdjuret: Hade en undelat som hette Laban efter spöket Laban. När han dog så gick jag i chocktillstånd, reagerade inte som andra barn utan gick ut  i trappen och kastade den döda fågeln i sopnedkastet och sen gick o tittade på tv. TRAUMA

Första jobbet: Sommarjobb med en massa andra jämnåriga. Vi fick måla om en skjutbana. Jobbade halva dagen och sen så åkte vi o bada. Jag fick ett getingstick dag 2 och med tanke på min allergi känslighet så fick jag inte bada resten av sommaren då hela benet blev infekterat. BLÄÄÄ

Första köpta skiva: Don’t let the sun go down on me med Elton John och George Michael.

Första piercing: Hål i öronen när jag var 4 år i Libyen på gammal traditionellt vis med nål o tråd. MARDRÖM

Första konsert: Tragiskt men sant jag började gå på koncert väldigt sent. Första riktiga koncert var med Gyllene tider på Ullevi med ca 6000 besökare. Hela Ullevi pulserade. Underbart.

Första semestern på egen hand: Cykelsemester när jag gick i åttan med min dåvarande pojkvän Jesper. Vi tog färjan över till Åland och sen cyklade i tre dagar. Helt fantastiskt. Skulle aldrig våga göra det idag.

Första riktiga kärleken:  All kärlek känns riktig för stunden men när man bryter upp så börjar man ifrågasätta om man verkligen var kär. Måste erkänna att min nuvarande är min första riktiga då vår relation bygger på mycket mer än ytlig förälskelse.

1 thought on “Jag är utmanad del 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s