Fortsättningen av utmaningen del 2


Senaste alkoholdrycken: Vin hemma innan sambon åkte till Val Thorans. Några klunkar sen mådde man pyton. Vilken fjortis jag är.

Senaste bilfärd: Shit, jag har inte åkt bil på jätte länge. Sist var för två veckor sen när Canon säljaren hämtade mig för att jag skulle inspektera en skrivare som jag skulle köpa av dem… Spännande liv man lever.

Senaste film du såg: Black Diamond, man blir arg, ledsen, bestört… Stark film som påverkar men jag älskar också. Man måste ändå fundera, det har gjort många filmer om hur brutala dessa inbördes krig är ändå görs det inget. Vi människor kan vara så onda mot varandra.

Senast ringda telefonsamtal: Min bästa väninna A, hon fyllde 30 igår.

Senaste bubbelbadet: Alldeles för länge sen, det var i januari 2007 när jag var i Chourceval med jobbet. Älskar att bubbla.

Senaste kyss: Imorse innan jag åkte hemifrån… Måste ge varandra en kyss när man lämnar varandra vet aldrig när det är sista gången man ses.

Senaste gången du grät: Häromdagen när jag kännde att det bara rann över och livet var emot mig… Jag erkänner att jag är en lipsil just nu. För mycket stress så det rinner över hela tiden.

Senaste måltiden: Jag skäms över mig själv men det var igår kväll innan jag la mig. Potatisbullar med lingonsylt. MUMS… Jag ska börja äta frukost, jag lovar….

Åtta snabba:

Har du dejtat en av dina bästa kompisar? Svar: Ja!

Blivit kär vid första ögonkastet? Svar:  Ja!

Har du fastnat med blicken i någons urringning? Svar: Ja, ibland mot min vilja för det går inte att missa… Varför måste vi tjejer kämpa så hårt!

Har du fått ditt hjärta krossat? Svar: Ja, men ack den som ger sig.

Har du sagt att du älskat någon utan att mena det? Svar: Ja, skäms som fan över det, det var en konstig relation med en konstig kille som försökte manupulera mig. Tur att jag tog mig ur innan jag blev totalt fattig.

Har du busringt någon gång? Svar: Nej, vad skulle mamma säga. Vågade inte.

…fortsättning följer

3 thoughts on “Fortsättningen av utmaningen del 2

  1. När jag läser allt undebart, roligt och klokt du skriver……och när jag ser de underbara bilderna på dig…… så är det bara att gratulera din blivande…*L*.Han gar verkligen gjort ett kap! *L**stor kram*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s