29 årig fjortis… tragiskt


Min allra närmaste vän fyllde 30 år i förra veckan. Detta skulle ju firas i lördags  med allt vad det innebär. Min väninna råkar även vara singel så jag tänkte att jag skulle ta med mig några singelkillar. Sagt o gjort, fick sambon att ställa upp med motsatta könet. Vi fick ihop ett glatt gäng som vi skulle ta med henne på en kväll hon sent skulle glömma. Jag skyndade till kemtvätten och hämtade min vita kappa, sambon shoppade en ny outfit. Vi träffades alla hemma hos henne för lite skumpa och jordgubbar som sig bör när man fyller år. Sen bar det av till Beirut Café för strålande mat. Hon älskar det libanesiska köket så damen fick som hon ville. På restaurangen blev det mer vin och bubbel.

Därefter bar det av till Undici för ännu mer fest, drinkbord och allt vad det innebär. Massor av dans och ståhej och vips så var klockan 2 och det var dags att gå vidare. Spybar fick det bli så där gled vi in hela sällskapet. Vi skulle festa hela natten lång och så här långt var det lungt. Sen gick jag på toaletten väl därinne kom alkoholen ikapp mina 160 cm över markytan och mina ynka 57 det slog mig då  att jag kanske intagit mer alkohol än vad jag tål. Tur att jag är för fåfäng för att må dåligt på krogen och det är inte så där jättesexigt med fulla människor på krogen. Så kom ut med ilfart från toelaletten, säger till sambon i förbifart att vi ska hem på en gång och att antingen följer han med eller så går jag själv. Han följer med för han konstaterar snabbt att det där är inte mitt normala jag utan afrikanskan under ruset som talar och då har jag inte kontroll över situationen. En hamburgare inköps till min hungriga man. Vi får tag i en taxi sätter oss tillrätta och och hinner rulla några meter när fjorton åringen i mig gör sig påmind.

Kommer hem i en jacka som inte längre är vit och ska lämnas in på kemtvätten igen.

Stort tack till min underbara man som trots att ha sett mig med en påse över munnen (tro mig ni behöver inga detaljer) några timmar senare vakna upp och säga att jag är världens vackraste kvinna gjorde att incidenten blev snart bortglömd. Däremot så blir det inge mer alkohol för denna mesiga brud.

Nu ligger han här brevid o sussar så sött, får göra honom sällskap. Godnatt.

3 thoughts on “29 årig fjortis… tragiskt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s