modellen med litet M


Ja det är fler som har frågat om fotograferingen förra veckan. Det var sååå himla kul, jag hade glömt bort hur mycket jag gillar detta.

Jag kom dit och blev sminkad i typ 2 timmar, mycket fokus på rougen då. Världen kaxigaste make up artist som hade lite för stort ego. Särskillt när hon ansåg att hon var världsbäst. Personligen så måste jag erkänna att jag var inte sådär jätte nöjd över resultatet. Mina ögonbryn var härifrån ner till malmö och dubbelt så breda från vad de brukar vara. Såg inte alls ut som mig själv men jag får se när bilderna kommer.

Det tog hela 4 timmar innan det var plåtat och klart. Se det ska bli spännande att se hur man ser ut på bilderna. Jag lovar att lägga in en bild när de kommer tillbaka, under förutsättning att jag inte ser all för jävlig ut.

5 thoughts on “modellen med litet M

  1. Men eftrsom du gjorde plåtning för ett Make Up märke är det ju itne konstigt att du såg annorlunda ut. Jag menar maken ska ju SYNAS, och så är det ju inne med stora bryn nft.. Inte för att jag personligen tycker det är snyggt, men mode är ju mode. =)väntar me spänning på bildresultatet

  2. Heliga heliga tisdag. Dejt med tv kl 21.00. Jag återkommer med bilder. Stora NATURLIGA bryn är inne inte ditm målade. Men men det kanske blir skitbra.

  3. Ja, jag har ju inte sett bilderna ännu. Men jag antog att de med färg försökte få dina bryn att se “naturliga” ut.. (om än kanske lite överdimensionerade) Även de med naturliga bryn är ju förstärkta med färg eller brynfix när det vankas make-modellande =)Håller tumamrna för att dem blev bra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s