Därför ska man inte glömma sina nycklar


Igår kom jag hem lite senare än vanligt. Jag träffade min väninna Maria som liksom jag svävar i de blå just nu. Vi kännde oss lite givmilda så vi köpte presenter till våra respektive, sen tog en fika för att ta igen förlorad tid. Sen åkte jag hem, möttes av min underbara kille som hade gjort middag till mig. Vi åt snackade lite innan DR McDreamy började. Så fick han sin present som var ett par riktigt snygga badshorts till hans USA resa om två veckor.

Efter maten skulle han iväg på en promenad med sin vän, detta gör de typ 3 ggr i veckan. Går snabbt i en timme eller så. Jag blev kvar hemma, någon gång medans han är borta så somnar jag, ordentligt. Båda våra tv:n är på, spisen är på, alla lampor är tända det råder lite kaos hemma. Min sambo märker på hemvägen att han har inga nycklar så där strå han, kl är över elva på kvällen och han ringer och bankar och ropar men ingen öppnar. Jag befinner mig i djupaste sömn och det går inte att väcka mig då. Efter 10 miners bankande och ringande så kommer grannarna ut o undrar vad fan han håller på med. Vid det här laget så kokar han. ilsken som en tjur är han han har redan ringt min mobil men just denna dag är den på ljudlös så det gör inte heller saken bättre.

Kl fyra vaknar jag av att något saknas, det brukar jag göra när han inte kommer o lägger sig. Jag ligger på honom som en stor säl på nätterna. Hursomhelst jag vaknar o ropar men ingen kommer, tv:n är på, blir orolig och sen förbannad när jag märker att han inte är hemma. Letar reda på mobilen o ser 10 missade samtal, lyssnar inte på mina meddelande utan ringer upp honom för att se vart han är. Svar får jag efter 2 signaler, han undrar var jag håller hus, hemma i sängen har han svårt att tro då grannarna vaknade av hans oväsen men inte jag .  Nej men ta med nycklarna, han om någon vet att när det kommer till sömn så går det lika fort som när man släcker lampan hos mig. Jag bara däcker helt enkelt. En väldigt trött tjej. Imorse fick jag åka till hans vän med ett ombyte av kläder till min sura pojkvän, kändes konstigt att han var i stan men inte hemma.

Så vad lär vi oss av denna händelse: TA ALLTID MED DIG NYCKLARNA

2 thoughts on “Därför ska man inte glömma sina nycklar

  1. oj…vilken story =) ja jag ska verkligen komma ihåg att aldrig glömma nycklarna….då kanske man får sova nån annanstans =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s