Helt otroligt… och veckan är inte slut än.


Oj oj oj. Vilka händelserika dagar jag har haft….

Fredag… Var det raka vägen hem efter jobbet. Vi titta på lite film, för att vara mer exakt såg vi ” På andra sidan häcken” jag skrattade så mycket. Popcorn och mys i soffan samt en del djupa samtal.

Lördag… Dop, Mattias och Helena döpte deras son. Söta Filip välkommen till Kristi hus. Han var så duktig, den enda som inte grät på dopet och var rätt cool. Sen bar det av till fest på kvällen. En massa långväga artister och party natten lång. Jag invigde det Ugandiska sättet att festa för min sambo och han trivdes som fisk i vattnet… Får nog hålla ett hårt öga på denna. Det blev en väldigt lång dag vi kom hem 4 på natten. Min mamma hade gett upp då.

Söndag….Då var det återhämta sina batterier, fixa lite mer lägenheten och helt enkelt titta på lite mer film och göra färdigt inbjudningskorten till bröllopet. Nu är de äntligen klara och vi har gått igenom budgetten för att notera att vi har gått över vår gräns med 100 000 kr så vi måste räkna om lite grann. Jag fick även ett väldigt mysko mail tyckte jag först från TV4, de undrade om jag vill provspela för en reklamfilm som ska spelas in den 12:e

Måndag… Härligt med ledighet, jag skulle till tv4 huset kl 11 så det var bara att maka sig dit. Rätt nervöst var det och lite mysko. Nu fick jag prata in i kameran och gå lite för att de skulle se om jag var tillräckligt häftig…. Spännande. Sen efter min lilla audition så gick jag på en liten shoppingrunda innan jag gick förbi mitt gamla jobb för ett hej. Sambon hade sagt att jag skulle vara hemma senast kl 15.00 för då hade han något planerat. Vid fyra fick jag veta att överraskningen var en 24 timmars kryssning på tu man hand. HELT fantastiskt. Vi åkte med Viking Cinderella. God mat, goda drinkar och det bästa av allt fantastisk sällskap. HETT HETT HETT blev det på kryssningen och jag hade inte kunnat göra något annorlunda. Vi behövde verkligen ett dygn av total njutning och ny miljö.

Tisdag… Åter hemma, lite trött men ändå full av energi. Sambons förslag blev… Vi möblerar om. Sagt och gjort, 4 timmar senare har vi gjort om hela vårt hem. Sen är det bara att krypa ner i varandras famn och somna in så sött.

Onsdag…. Tillbaka till verkligeten.. Chefen hade halsfluss så jag håller tummarna för att jag inte blir sjuk, på lunchen gick jag och fixade mina naglar så mina fingrar är väldigt snygga. Sen så började dagen bli mycker ljusar. Juvelaren ringde och jag var där o provade mina ringar… Såg då den stora diamanten sambon valde och ringen fick inte längre plats på fingret hahahaha. Så den måste göras om. Sen var det hem, jag köpte lite rosor för färska blommer gör ju hemmet mysigt. Sen fick jag samtalet från tv4. JAG SKA VARA MED I REKLAMFILMEN..Kommer att återkomma nästa vecka om detta.. Hehehehe.

I’m lovin it.

5 thoughts on “Helt otroligt… och veckan är inte slut än.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s