Snygg naken… Jävla bullshit.


Såg programmet Snygg naken igår,  vilkett satans hykleri…

Bli bekväm och stolt över din kropp
I vårens snällaste makeoverprogram får deltagarna lära sig att tycka om sig själva. Under våren följer vi stilvilsna deltagare som lotsas av välmenande stylisten Teddy Rydberg vars uppdrag är att få dem att känna sig snygga. Även när de är nakna.

När man säger att tjejer ska lära sig att se snygga ut genom att hitta kläder som gör att de se smalare ut har man redan där tappat hela grejjen. Som naken har man inget fodral som håller inne alla delar, tanken är god men även väldigt motsägande. Tjejerna står där i bara underkläder och ska känna sig snygga, de avslutar alltid med att skaffa dem en gördel som formar om och trycker in allting för vem vill se valkar egentligen… Vad innebär det då, du är snygg naken men ska du ut bland folk och för att känna dig snygg är det bäst att packa in fettet för det vill ingen se. Helt automatisk så är vi där igen, hur bekvämt är det att gå ut och festa i en kroppstrumpa? O sen när man åker hem och ska dra av sig spektaktlet för att visa hur man egentligen ser ut. Känner man sig lika sexig, samma sak med tjejer som stoppar hur mycket kuddar som helst i sin behå för att få fram den där klyftan, sen åker man hem och behån åker av… Känner man sig fortfarande lika sexig eller är det helt enkelt falsk marknadsföring. Snygg naken ska vara samma sak som snygg med kläderna på. Säger man till någon att de blir sitt snyggaste jag om de hittar kläder som har en förminskande effekt så göder man bara deras osäkerhet. Man säger i princip… smal = snygg, stor = ful. I vissa kulturer så är det faktiskt tvärtom och glöm inte att smaken är som baken.

Nej ush jag blir ju mörkrädd. Hur många killar drar på sig en gördel egentligen. Kom igen tjejer, (för det är bara tjejer programmet handlar om) skaffa lite mer attityd och självkänsla. Regeln är enkel, gilla mig som jag är eller så kan du helt enkelt dra.

7 thoughts on “Snygg naken… Jävla bullshit.

  1. Åh så rätt du har 😉 – skaffa lite mer attityd och självkänsla. Regeln är enkel, gilla mig som jag är eller så kan du helt enkelt dra.YES – så ska det vara, så borde det vara – alltid och jämt !

  2. Kunde inte hålla med mer. Hur fan lyckades nån sälja in den programidén? Grejen var väl att de ville visa att man inte behöver plastikoperera sig för att ändra bilden av sin kropp men sen var de tvungna att lägga till det där “peppande” momentet för någon slags morals skull.Jag hade föredragit om de bara sa som det var i och för sig! Eller hmm, jag tror allra mest jag föredrar att inte kolla på skiten! 🙂

  3. Såg nåt avsnitt för ett tag sen och jag tyckte det var helt okej tills de gick till bhspecialisten och hon tryckte på tjejen en kroppsstrumpa och sa att hon kunde knäppa upp mellan benen när hon behövde kissa. Allvarligt liksom? Och sen hänger de ut människan “smakfullt” naken på en stor reklamtavla. Man kan ju bara hoppas att de frågade först och att hon ombads fejka sin förvåning.

  4. Trodde först att den var ett program i “rätt riktning” men ack så fel jag hade. Håller med till 100%, hur f-n kunde denna programidé säljas in? Eller för den delen, köpas in?

  5. Kanal 5 köper in allt så enkelt är det. O dessa stackars tjejer…. Blir de verkligen hjälpta så lätt av en ny garderob så var det bara att gå till en personal shopper. Det värsta är att det finns så många tjejer som faktiskt har problem och som sitter o koller på den här skiten, sen går de ut och shoppar bara för att komma hem o inse att nej, jag mår fortfarande piss. Hela programmet känns så himla tillgjort. Dessa tjejer verkar alla ha ungefär samma storlek typ 38/40… O då ska man tydligen må dåligt. Varför inte ta sig an en grupp som har jätte svårt att hitta snygga kläder. De som verkligen är over size. Var ska man shoppa och ge tips och råd. De som är stora att de riskerar sin hälsa.

  6. Har inte sett programmet, bara reklamen & hört talas om den. Låter som en riktig idoitidé. Du har så rätt, tycker att d é så himla synd att folk tjänar pengar på människors låga självförtroende. =(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s