Igår blev jag rånadI mitt hem av alla ställen. Vi kom hem natten på lördag efter att ha dansat på Uncici (sambons favvo ställe) och ätit pizza på stans natthak. Åkte hem, sambon, min väninna och jag. När vi kliver ut taxin kommer jag ihåg att jag har tvätt kvar i tvättstugan. Så vi går ner o hämtar den på en gång allt är frid o fröjd så här långt. Min väninna brukar sova hos mig då jag bor i stan o väldigt nära hennes jobb.

Hursomhelst så kommer vi hem, jag bäddar åt hemme, och av gammal vana så lämnar jag väksan i hallen precis vid dörren. Vi går alla och lägger oss. När vi vaknar på morgonen så har min väninna gått till jobbet redan och i hallen har hon lämnat sina grejjer för hon ska ju komma tillbaka. Jag tänker att jag ska ringa henne o säga att vi vaknat men hittar inte min väska eller mobil. Orkar inte leta just då utan äter en bit mat och kryper jag o sambon ihop i soffan o sover lite till. Några timmar senare vaknar jag, märker att väninnan har inte ringt och får lite dåligt samvete så jag tänker jag får väl ringa henna.

Det är nu vi märker att något inte stämmer, vi vänder lägenheten ut och in, letar i alla vrån, under alla mäbler bakom varje pinal ingenting. Jag ringer min väninna som säger att hon har ringt mig hela dagen men att min telefon varit avstängd. Det är nu jag blir nojig. Jag liter på min väninna till 100 % men hon mår ju också piss för att detta hände den dagen hon sov över.

Efter man har gjort allt det praktiska så slår det en, någon jävel har varit i min lägenhet och tagit min väska…. Min sambo åker till USA på söndag och ska vara borta i två veckor… Jag ser inte framemot att vara hemma ensam…. Buhu

11 thoughts on “Igår blev jag rånad

  1. För jäkligt! För några år sedan var någon inne hos oss i hallen! och tog min blå dunjacka och makens MC-overall…medan vi satt och tittade på TV!!!

  2. usch va otäckt…men läste det senare inlägget och vilken tur att du fått tillbaka de mest…men träligt me pengarna!

  3. Låsbyte är beställt. Vi bor i ett bra område och jag tror att dörren kanske inte var ordentligt åtdragen. För den var inte uppbruten så någon kännde väl på dörren och märkte att det var öppet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s