Ruccola


Vad är det med oss människor som gör att vi måste följa strömmen till varje pris. En fluga snappas upp såå snabbt och sen är det som att man inte kan leva utan de saker man tidigare inte ens viste existera. Ett sådant exempel är Ruccola. JAG hatar ruccola, redan när jag känner doften så mår jag illa och då ska vi inte ens prata om hur skiten smakar. Bläää

Ok jag är fröken negativ idag men vad gör det om 100 år, blev bara så himla sur när jag gick till ett kafé och de hade ruccola på varenda macka. Kom igen. Sen tittade tjejen bakom disken på mig som om jag vore en idiot. Vaddå vill du inte ha ruccola… NEJ du får pilla bort den. Vilkett hon gjorde men jag måste erkänna att den hade lämnat eftersmak på min macka. Så nu är jag allt grinig förstår du.

Nej inge mer Ruccola (dvs maskrosblad) smakar ju hur illa som helst. Nu ska jag ut i solen och hoppas på ett gladare jag.

8 thoughts on “Ruccola

  1. Men gumman….vad är fel?Ruccola är underbart gott, det är fakta (hihi) Så om det smakar illa i din mun måste det finnas någon annan anledning…*L* Stavas det New York kanske?*kram*

  2. Ruccola är ingeting annat än gamal hederig senapskål – odlades i Sverige redan för ett antal hunjdra år sen. Försvann i glömska (p g a den gräsliga smaken?) men togs genast upp igen när nån smart människa kom på att man kunde använda det italienska namnet och trissa upp priset och därmed spela på folks längtan efter att vara trendiga.

  3. Jag ääälskar ruccola, särskilt i couscous-sallad till grillat.. Mmm.. vill ta fram grillen igen..Sedan kan jag hålla med om att den inte är så spännande på macka varje gång.. och de borde ju kunnat göra en till dig, UTAN! De va lite dåligt..Min största hat-grönt-till-dekortation stavas P E R S I L J A! Det förstör all mat, då det tar över alla andra smaker.. *urk*.. enda stället det är ok med persilja är på vitlöksbröd, då det neutraliserar vitlöks doften i munnen.. Tackar Gud för att vi inte anväder denna äckliga beska krydda i västafrikansk mat..

  4. Fy fan vad bra!jag hatar ruccola så jävla mycket så det gör ont.Inte ens pizzan har klarat sig helt sjukt!Kollar man i typ vår kokbok så står det att det går lika bra med maskrosblad för att det gick ju inte att få tag på förut.Den dök ju bara upp! har precis startat en grupp på facebook som heter Alla som vill misshandla ruccola till tung hiphop!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s