Hur det hela började


Idag tänkte jag berätta om när jag och min sambo träffades.

Det var en lördag natt den 21 september 2006. Jag skulle möte upp min väninna på Plaza och festa lite. Medans hon stod där ensam och väntade kom det fram ett par killar och pratade med henne (däribland min kille). Hon var ju ensam och snygg som hon är flockas de runt henne som bin runt honung. Kvällen fortlöpte i ren party anda, många drinkar och en riktig party kväll. Det var en sådan kväll där man blev lagom berusad och man kännde att man hade hela världen framför sina fötter. Stället stängde kl 03.00 och vi började gå därifrån på väg till nästa ställe. Nu var jag sådär socalt glad också så jag hälsade på varenda stackare som passerade mig.

Min väninna såg då hans kompis, hon gick fram och sa hej, och frågade hon vart han skulle. Han skulle vidare men väntade dock på Jonas så han ringde upp honom. Då kom jag ikapp dem och  presenterade mig. Jag fick då informationen att vi skulle gå till nästa ställe tillsammans men att vi skulle bara vänta in hans vän Jonas. Sagt o gjort, jag pratade lite snabbt med Jonas i telefonen och han sa att han var på väg. Precis när jag lägger på säger han vän åt mig att han ser honom lite längre bak och att han var på väg. Med honom utpekad sprang ner o mötte honom, jag kastade mig i hans famn och sa HEJ JONAS (kom ihåg att jag var något berusad) Han blev lite paff över den här galna tjejen som hoppade på honom men samtidigt glatt överraskad då han tydligen hade spanat in mig på stället (den information fick jag senare)

Det slutade med att vi gick till en nattöppen pizzeria och satt o pratade alla fyra. Jonas och jag fann varandra ganska direkt. Vi retade varandra och skojjade lite allmänt samt bytta nummer alla fyra för att vi bestämde oss för att gå ut och festa tillsammans en annan gång.

Därefter så delade vi taxi allihop och en efter en hoppade av. Dagen efter så ringde han mig första gången. Jag var bakfull och något otrevlig men han lyckades får mig ur mitt syra humör och vips så hade vi pratat i tre timmar. Det fortsatte så varje dag den veckan, vi pratade varje dag och på fredag så tog vi en fika samt gick på bio. Det var nu det hände på riktigt, känslan av hm.. det finns något där började infinna sig. Jag märkte att jag blev mycket nyfiken på honom och att han klart var mycket snyggare än vad jag mindes. Dagen efter gick jag ut med en annan  väninna och Jonas och hans vän mötte upp oss. Vi skrattade och dansade och där på dansgolvet tog han tag i mig och gav mig en puss. Vi var på samma nattklubb igen som vi hade träffats på, vi gick vidare till samma pizzeria skillnaden är att denna gång så följde han med mig hem. Jag sov inte så mycket den natten.

6 veckor senare hade vi träffat föräldrar och även flyttat ihop. Det har varit en riktig berg och dalbana men vi visste tidigt att vårt förhållande skulle inte vara som något någon av oss upplevdt tidigare.

Idag lever jag i en dröm som har blivit verklighet. Den dagen jag träffade honom visste jag inte om att det var han som väntade runt hörnet, idag kommer jag inte ihåg mitt liv innan honom. Han gör mig knäsvag varje gång jag tänker på honom, jag blir varm inombords när hans namn blinkar i min mobil. Men det bästa av allt är att om 4 månader så är jag hans fru.

 

3 thoughts on “Hur det hela började

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s