En perfekt dejt


Ja det regnar och är grått ute så jag tänkte att jag skulle skriva om något som gör denna dag värd sin vikt i guld.

Vad är en perfekt dejt? Vad väntar vi oss av en sådan och ännu viktigare har du varit med om en sådan.

För mig är en bra dejt en rolig sådan, man ska göra en aktivitet. Något kul utan att det blir stelt och tråkigt. Man ska leka på sin dejt, skratta och ha jäkligt kul. Fika är det värsta jag vet. Killar vill är ni intresserade av en tjej bjud inte ut henne på en fika utan tänk efter och gör något annorlunda.

Här kommer de tre dejter som jag minns som ovanligt genomtänkta och annorlunda.

1: Han bjöd ut mig, sa att dejten skulle ta mig till varmare grader, detta var mitt i vintern så jag tänkte det blir väl bubbelbad eller bastu. Var väl inte sådär jätte sugen på att börja med att visa mig i bikini men men. Han hämtade mig från jobbet sen gick vi till Caliente och åt fantastisk tapas, drack en massa Sangria och skrattade gott åt allt och ingenting. Detta var början av en riktigt kul kväll. Sen skulle vi vidare till den andra delen av denna dejt. Då tog han med mig till La Isla på drop in salsa, det blev ungefär 2 timmars salsa lektion och sedan fick man dansa natten igenom. Shit vad kul vi hade dessutom så var han grym på dansa salsa så jag fick mig en liten utmaning. Detta var en dejt helt i min smak.

2 Samma kille, denna gång var det sommar, han frågade om jag hade något för mig efter jobbet. Mitt svar var nej (hade det men vem är för upptagen egentligen) Så han sa, ta med en bikini nu vi ska bada. Ok, hade ingen bikini med mig så jag köpte en på vägen till honom. Sen gick vi på promenad ner till båthamnen på Kungsholmen. Jag tänkte att vi skulle till Fredhäll och bada men så fel jag hade. Vi tog hans båt ut och jag fick prova på att  köra den dessutom, tack lov var det inte så många andra på vattnet denna dag. Men full fart ut, när vi väl hade kommit en lång bit åkte en annan båt förbi där de drog en gummiring och lekte. Nu hade vi även plockat upp hans vän på vägen. Jag slänger ur mig att det där vill jag prova. Hans svar blev jag har en ring så jag hämtar den. Jag blev lite nervös och sa men vattnet är kallt så jag kan inte utan våtdräkt. Ja klart han hade en extra våtdräckt i min storlek. Jepp det var bara att klä på sig och hoppa ner i vattnet. Blev lite skraj när jag såg att det stod på denna ring att man kunde dö genom att leka med den i vattnet…… Men men har man sagt A så måste man säga B.  Jag fick senare veta att han aldrig hade trott att jag skulle våga hoppa i, men thi fick han.

3 En annan kille, denna kille träffade jag på nätet och vi hade träffats någon gång ute o dansat. Denna gång rinde han spontant och frågade vad jag hade för mig, det var lördag och solen sken. En dejt i solen lockade så nappade såklart. Han sa till mig, sätt på dig bekväma jean och ta med en jacka helst skinn så du inte fryser. Jag fattade ingenting men tog med mig det han hade sagt. Kommer han han, på MOTORCYKEL. Vi snackar en riktig sportig sådan. Jag råkar tycka att det finns inget sexigare en motorcyklar. Så han hade tagit med sig en extra hjälm och vi skulle iväg på en åktur. Fort gick det och vi stannade till på Lidingö och åt en fantastisk lunch vid vattnet innan vi åkte vidare. Kom hem trött och belåten.

Så till alla er singlar se till att ha fantastiska dejter med fantastiska människor. Upplev något nytt varje dag och njut av er frihet att utforska. Singellivet har sina fördelar också. Det dessa dejter har gemensamt är att jag fick göra något annorlunda och kul.

Trevlig måndag

5 thoughts on “En perfekt dejt

  1. Vilka roliga dejter!! Det är sådant jag vill göra! Hatar att fika med en kille jag precis träffat, vill också göra något annorlunda och att killen tar tag i det hela så att man känner sig lite speciell =)

  2. Vill du ha en kille som tar tag i saker och ting så kräv det. Många tjejer säger inget och hoppas i tystnad slutar med att man blir besviken då han inte förstår att man förväntar sig att han kämpar lite

  3. Du får hoppas att din blivande man bjuder ut dig på någon riktigt perfekt dejt nu när han varit borta så kan det bli dejt nummer 1 sen =)

    1. Det som är bra för honom är att han behöver inte imponera med avancerade dejter han har redan fåt högsta vinsten ;o)Däremot så gör han sååå mycket som får dessa dejter att verka som små potatis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s