Lite mys i vardagen


Idag kom han hem, jag kunde inte sova inatt. Längtade så jag höll på att dö. Åkte hemifrån med hjärtat i halsgropen och var som ett barn vid julafton. Sen ringer han vid 10. Han är ÄNTLIGEN hemma. Efter det samtalet kunde jag inte fokusera längre, jag ville bara hem. Lyssnade på hälften av det som sas. Så jag bokade en taxi kl 12, åkte hem för LUNCH ;o)

Jag kom hem och blev helt stum, nervös och förväntansfull. Vi tittade varandra i ögonen och så kom kyssen jag har längtat efter i två veckor. Sen hade han köpt presenter till mig som han hade gömt på diverse ställen i lägenheten så jag fick börja med att gå på skatt jakt. Min sötnos hade löpt amok och köpte både det ena och det andra. Allting passade dessutom….. Men detta var inte anledningen till att jag kom hem. När den sista outfiten var provad (ett rätt urringat linne och ett par VÄLDIGT korta vita shorts. Så drog han ner mig på soffan. Jag kan säga att jag återupplevde passionen som var som den vi delade första gången vi var med varandra. Helt fantastiskt. Inte för att den har dalat men den där känslan första gången man är med person, nyfikenheten, förväntningarna och nervösiteten och sen begäret att man bara river av varandra varenda plagg.

Sen var det bara att kliva upp och ta en dusch, klä om och åka tillbaka till jobbet. Nu längtar jag hem till del 2 av denna laddning. Mmmmm….. 2 timmar kvar sen ska jag köpa jordgubbar, grädde och choklad sås. Stänga av telefonen och låsa dörrarna. Resten får ni lista ut själva.

4 thoughts on “Lite mys i vardagen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s