Idag är jag trött


Och inte blir man piggare av vädret. Igår var jag bjuden på ett kundmingel med min leverantör på Canon. Vi fick en dag i det gröna på Rålis… Tack o lov att det var nära hem för de bjöd på en massa bubbel och vid det 5:e glaset så var jag ordentligt rund under fötterna. Jag fick ta med min vackra vännina också så dubbel glädje.

Hursomhelst så fick min sambo komma ner och hämta mig så att jag inte gick hem själv i det tillståndet. Längesen man blev så där mysigt full att man somnade på 3 blanka. Tack och lov så var inte fjortisen med ut denna gång. Verkar som hon har försvunnit, hoppas hon inte kommer tillbaka.. hahahaha.

Idag ska jag jobba med siffror och åter siffror. Bara räkna och betala en massa fakturor. Det blir intressant och se hur mycket fel jag kommer att göra.

På lördag kommer min älskling hem från USA. Jippi jag har saknat henne massor.

Hon ska ta en paus från studierna i 6 månader och vara hemma och ladda batterierna. Jag ska umgås med henne hur mycket som helst och se till att ge henne den energi hon behöver för att hon ska orka gå färdigt sin utbildning. Det är inte lätt att på så långt bort från familj och vänner samtidigt som man läser en tuff utbildning.

2 thoughts on “Idag är jag trött

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s