Solen skiner, himlen är blå


Idag är jag sååå snygg att jag har omkring med världens leende på läpparna. Ska ut efter jobbet med en kollega från Frankrike och dagen till ära har jag på mig min nya allt för snygga klänning. Kläder gör så mycket med ens humör. Dessutom så tog jag mig tiden att locka håret imorse…. Super FINE

Igår hade jag en djupdykning av mitt humör, ibland inte ofta så stört dyker jag. Det hjälper att skriva av sig och sen så är man uppe igen.

Vi såg en fantastisk film igår, en glad överraskning för oss båda och jag rekomenderar den till er alla. Filmen heter “När mörkret faller” Det var väldigt bra. Jag gillar filmer med budskap. Visst var den grym och så men den visade ändå att innerst inne är vi alla människor och förr eller senare så gör man det rätta.

Nu ska jag boka bord på en fantastisk restaurang och hoppas få sitta utomhus och njuta av atmosfären. Ska bli riktigt bra.

Hoppas ni alla får en fantastisk helg och att solen skiner hos er också

4 thoughts on “Solen skiner, himlen är blå

  1. ja kläder gör mycke för humöret! jobbar själv personlig assistent under sommaren o går då i myskläder och de känns så tråkigt att man aldrig får sminka sig o göra sig i ordning!

  2. oj, tackar =) (just nu skulle jag dock behöva det har fått lite utslag i ansiktet av att jag försökte vaxa överläppen) =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s