Jag orkar inge mer


Var på del två av min hälskoll vid kl 13.15. Kom 5 minuter försent men tack o lov så var det till världens sötaste sjuksköterska. Hur trevlig som helst så det gjorde inget. Hon bara tog min hand o sa kom så går vi så du får varva ner. Nu ska vi inte stressa.

Alla tester såg väl bra ut men jag har lite lågt blodtryck och de såg att jag hade lite dåligt med näring i kroppen. Läkaren sa att det kan vara så att jag äter något som jag inte borde äta och detta leder till att min kropp klarar inte att ta upp den näring den behöver. Så hon säger ja du får nog ta ett gluten test så får vi se om det är så att du kanske är GLUTEN ALLERGIKER… Ush

Men inte bara det, min hörsel var inte som den ska så jag har självklart fått remiss till en ny undersökning för att se varför jag hör så dåligt.. (inge mer freestyle.

Efter denna 60 minuter långa undersökningen skulle jag ner och hämta en stämpel, självklart hamnar jag hos den trevliga sjuksköterskan igen. Hon tycker att det är dumt att vänta och skickar mig till labett igen. Hon märker skräcken i mitt ansikte och säger men det är bara ett litet stick….. ELLER HUR ATT DET ÄR

Till labbet går jag och tänker men det blir väl ett prov med blod, det inte så farligt eller hur… Thi får jag, träffas samma sura sjuksköterska, hon blir något trevligare när hon märker att jag är tillbaka. Men vad hjälper det när jag sätter mig ner och kavlar upp samma arm igen. Det gör fortfarande ont och så bara tanker av att jag får ta en ny spruta i samma arm.. Det lockar inte så värst. Värre blir det när jag ser att hon tar fram provrör efter provrör… Denna gång blir det totalt 5 st. Då känner jag hur benen ger med sig.

Jag tar alla prover sen får jag sätta mig ner ett tag. Kroppen är helt slut. Tack o lov så kollapsade jag inte denna gång. Men jag har världens huvudverk och är helt slut.

Jajaja. Imorgon ska jag på audition. Jippi 

3 thoughts on “Jag orkar inge mer

  1. Usch det låter inte som en trevlig upplevelse. Min man är lika känslig för blodprovstagning som du. Stackaren svimmar vid blotta synen av en kanyl. Eftersom jag själv är sjuksköterska och det ingår i mitt dagliga arbete att ta blodprover är jag “immun”…eller kanske arbetsskadad…Skönt att där var en go sjuksköterska som tog väl hand om dig :)Lycka till på din audition!

  2. Ingen aning vilken respons jag hade fått om bilderna var omvända, men för min del spelar det ingen roll vilket kön det är på bilden så länge den är smakfullt gjord. Dessa har dessutom en rolig touch till dem. Men det är endast min personliga åsikt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s