Får jag bjuda ut dig på din favorit restaurang ikväll?


Min förvåning när denna rad dök upp idag vid lunch. Jag svarade med? Skojjar du eller?

Hans svar är nej du såg så nedstämd ut imorse så jag ville göra dig glad.

Jag har haft en hektiskt vecka, i lördags så fyllde chefens fru 40 år och jag hjälpte till med festen. Vi kom hem rent sent, därefter så åkte jag till Paris sön-tis. Mycket att hinna med under dessa dagar och det hjälpte inte att chefen fick en rejäl stukning på sin fot under måndagen så han haltade rejält när vi kom hem.

Tisdag hade jag VD-träff i Stockholm o alla mina 6 landschefer var här för sitt möte. Denna gång hade jag hand om detta. De började med en genomgång av den Skandinaviska marknaden, därefter en tur runt den senaste fastigheten som vi har förvärvat. Sen fick de snabbt åka till Grand Hotel för att checka in. Jag hade bokat ribbåt dagen till ära och de åkte hela vägen ut till Möja för att äta på fantastiska Wikströms fisk innan de åkte tillbaks till hotellet för conjak och ciggarr innan kvällen kunde avrundas kl 01.00. Herrarna var nöjda med arrangemanet och jag med för jag hade mega tur med vädret. Fantastisk temperatur och de fick se solnedgång och Stockholm som vackrast när alla lampor tänds och staden börjar falla i mörker.. Magiskt.

Skönt nu dröjer det nästan 10 månader innan det är min tur att vara värdinna i igen. Hm undra hur jag ska överträffa detta.

Ikväll ska vi ut och äta på din favorit restaurang… Jippi. Så det får helt enkelt bli middag på Brasseri Godot De har fantastiska drinkar och maten är ju fantastiskt god.. MUMS det vattnas i munnen redan. Jag är såååå hungrig.

Efter att ha frossat i oss allt gott som står på menyn är det bio som gäller, först på agendan står Shreck 3

Ha en trevlig kväll.

1 thought on “Får jag bjuda ut dig på din favorit restaurang ikväll?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s