Undrar om jag är galen


I natt fick jag en vision av min andra klänning. Min väninna är upptagen i helgen så vi kan ändå inte sy tärnorna klänningar.

Nu har jag fått för mig att jag kan minsan sy min egen klänning, nu pratar jag om den andra klänningen som jag ska ha på festen. Enda sättat att få den precis som jag tänkt är om jag syr den själv…. Hela morgonen har jag tänkt och tänkt på hur den ska se ut… Ni känns det som att jag börjar komma till ett beslut. Jag vet hur jag ska ha den. Provade denna i garderoben igår och tror mig kunna sy en likadan.. Denna har jag inte ens använt ännu. Men den är ju nu och såååå snygg.

Den ska vara lite som denna modell dock lite mer som mina tärnors klänning med en överdel i ett annat tyg och är benvit såklart. Jag ska köpa tyget på lunchen…… Hoppas det går som jag har tänkt mig.

Min chef kom precis in med sin frus symaskin. Den får jag låna så länge jag vill sa hon, ikväll ska jag syyyy, nu tror jag i  min drömvärld att jag kommer att vara klar med klänningen imorgon… hahahaha. Kanske värre saker har hänt.

Wish me luck.

1 thought on “Undrar om jag är galen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s