.Undar vad som händer när man dör?


På sista tiden mitt i allt kaos inför bröllopet har jag börjat tänka på döden mer och mer… Jag undrar var som händer när man lämnar jordelivet, lämnar man verkligen jorden? Om det är så att när man dör så är livets bok helt stängde ja då blir allting så himla meningslöst. Man sliter i dom 70 år man får sen gnäller man resten för att avsluta det hela med krämpor… När barn lär sig att gå så använder dig sig av en sådan gå vagn… slog mig att rullatorn används i samma syfte nästan….

Det är märkligt också hur mycket som förändras i en när man lever med någon, jag älskar att resa och sätter mig själv ofta i konstiga situationer, men nu är jag försiktigare, mitt liv är mer värt och jag vill inte missa en sekund. Jag sätter mig inte så gärna på ett plan utan min partner vill inte råka ut för något…. Sen kan jag inte låta bli att tänka på vad jag skulle göra om det hände honom något. Får rysningar bara jag tänker på det. Hemska tanke.

Min mamma är ung jag kan inte tänka mig mitt liv utan henne,  men ingen lever för evigt, inte jag, inte du …. ingen.

Lite läskigt när man tänker på det, livet är sååå skört och man måste vara tacksam för den tid man får och de vänner man träffar. Vad annars ska man göra.

2 thoughts on “.Undar vad som händer när man dör?

  1. Klart man skall vara tacksam!!http://blogg.aftonbla… är länken till en text jag skrivit i ämnet.. Vad som händer när du dör får du först reda på då så bekymra dig inte över det.. För att vara krass så är det inte säkert att du överlever din mamma, det kan vara tvärtom, inget du kan ändra på..oroa dig inte över detheller..LEV!!

  2. Tror att man vid stora händelser i livet, som giftermål tex, funderar över de existentiella frågorna. Man funderar kring livet och döden, åldrandet osv.Jag önskar dig ett riktigt trevligt bröllop, med mycket nöje och lite krav. Kom ihåg att ni gifter er för er egen skull…*ler**kram*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s