Till mig själv


En liten påminnelse när det är jobbigt.

Man har ett liv att leva, man får vara egoist, det är mitt bröllop och den endas åsikt som är lika viktig som min är man blivande mans åsikt. De som jag inte vill ha där ska inte vara där oavsett alla kampanjer som dras här och där. Livet är för kort för bekymmer och människor som ger en negativ energi ska man göra sig av med illa bums.

Sist men inte minst, bara för att man är släkt betyder det inte att man måste älska varandra.. Kärlekt och tillit ska man göra sig förtjänt av.

Nu jävlar ska de få se.

2 thoughts on “Till mig själv

  1. Jag håller med dig till fullo! Tyvärr finns det människor som inte verkar bli glada för ens skull när något bra har kommit ens väg, det är dessa man ska vara försiktig för. Jag har själv drabbats av sådana människor (varav vissa av dem är mina släktingar) och mitt misstag har varit att ge dem en till chans.Bara för att du vill vara lycklig och ha det fint på DIN dag betyder det inte att du är egoistisk =)Att man är släkt betyder inte att man är närmare varandra än övrigt folk. Du har definitivt rätt. Så..,låt inget förstöra en av dina lyckligaste dagar. Du vet själv vad som gör dig lycklig.Jag håller tummarna för dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s