Afrikanskans möhippa


Min möhippa gick av stapeln den 11 augusti och allting började så här.

Kl 09.00 ringer min blivande och säger att jag ska öppna dörren. Jag som är sur för att han har väckt mig halva natten är inte alls sugen på detta men jag går motvilligt och öppnar dörren. Utanför är det en korg med sconesmix och ett brev som lyder.

Vänligen baka scones till oss, du ska vara klar klockan 10 samt packa ner följande. Sagt och gjort börjar jag backa fort som fan, jag har trots allt bara en timmer på mig.

När klockan är 09.55 är jag helt klar, korgen är klar med mitt fantastiska bakverk och jag har packat allting och hunnit duscha…. Så jag går ner och väntar på det som ska ske kl 10.00.

När klockan är 10.15 blir jag sur och otålig och tror att mina väninnor driver mer mig så jag ringer första tjejen, hon låtsas sova och du blir jag anti hela grejjen och går tillbaka sur. I hissen ringer min andra väninna och frågar om vi ska äta lunch, ja säger ja lite grinig och går och lägger.

10.35 ringer det på min dörr, utanför står en kille jag inte känner igen. När jag öppnar räcker han över ett brev till mig där det står att jag ska ta med mig allting och följa med honom på äventyr…. Jag får lämna mina scones vid dörren och sen ser jag att jag ska få åka MC… JIPPI. Fan vad kul.

Vi åker runt på stan och därefter så bär det av till Haga parken. När vi kommer fram så ser jag alla mina älsklingar.. Mina underbara vänner och min syster samt kusin. ALLA står där så först blir det en tårfylld kramkalas… Det är nu man känner Shit jag ska gifta mig snart.

Sen efter alla kramar är det dags för våra outfits.. Vi ska se ut som de afrikaner vi är trots allt.

Vi sätter oss under ett träd för att avnjuta en underbar champagne frukost med mina scones och marmelad…. Jag är så här lycklig.

Sen börjar aktiviteterna, här intar jag min rätta stridsmundering.

Efter en hård match så måste slagkämparana visa sina rätta styrkor och mäta muskler.

Sen är det dags för nästa aktivitet. Nu får jag helt ny outfit dessutom. Alla tjejer bidrar med sina signaturer. Av någon anledning så blir det många som vill skriva på bröstet… Tjejer.

Full mundering och nu är det dags för POLE DANCING….Men först lite lektion om grunderna.. Vi får inte skada oss.

Jag förstår ganska snabbt att de hotpants som jag skulle ha på mig innebär för mycket smärta så jag byter om snabbt. Som ni ser så gick det ganska bra för den blivande bruden …. Och jag har blåmärken efter det som bevis.

Här kommer ett sexigt avslut hahahaha

Efter en tuff Pole dancing med mina tjejer så var det dags för duschen… Det är ju så här min man ska se mig trots allt hahahah.

Vi åker hem till min vännina för extremt god mat och en massa lek och bus.

För att summera. TACK TACK TACK TACK alla tjejer för min underbara dag. Jag önskade mig en dag med min tjejer samlade och det fick jag. Ni är fantastiska och jag älskar er. Denna dag kommer jag ta med mig för evigt.


Nu är det inte så långt kvar. Om exakt 18 dagar är jag Mrs Carlqvist. Dags att finputsa min löften.

12 thoughts on “Afrikanskans möhippa

  1. Älska de du kan.Rör vid de du kan nå ut till.Låt de andra gå…Jag lånar de här orden av dej ur ett av dina inlägg, är det ok? Vet inte om de är dina egna eller citat från någon annan.Jag tror du kommer att bli en otroligt vacker brud. Ser fram emot att se foton.Kram

    1. Det är bara att använda… Jag försöker leva efter detta varje dag. Man blir annars knäpp av all människor med för mycket åsikter jämt så gör att man i slutändan mår jätte dåligt.

  2. Jättekul att se bilderna och att läsa din blogg!Du är en naturbegåvning när det gäller pole dancing. Det ser verkligen ut som att du hade riktigt roligt och du var verkligen söt som sumo ;).Stor kram/Leyla och Katarina

    1. Vet inte om jag var söt i sumo dräkten men nog försökte jag allt.Men när helvetet har lugnat ner sig då ska vi mysa och dricka drinkar.

  3. Vilken trevlig möhippa och vilka fina bilder du har satt in…Tittar in lite då och då och läser i din blogg, ser med spänning fram emot bröllopet och fler bilder…Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s