Afrikanskans resa mot altaret fortsätter……. Första stopp bröllop i helgen


Oj vilken helg jag har haft, helt fantastisk.

I fredags var min kusin över, jag hann klämma in en snabb lunch med min väninna som ÄNTLIGEN har kommit hem… Nu får hon fan hålla sig hemma ett tag. Känner mig som Sveriges värsta kompis, är jämt sur och hinner inte med mina vänner.

Jag upptäckte en ny funktion på min kamera och första bilden blev ju självklart på våra ringar som jag inte har visat ännu……

Sen var det dags att rulla håret, sätta på ett ansikte och svida om, fästmannen gick till butikerna för att köpa en ny skjorta, slips och näsduk att ha i kavajen.. Måste säga att vi kännde oss grymt snygga…. För er som undrar hur min klänning ser ut nedtill så finn det en bild på den i ett tidigare inlägg, tryck här..  Bilden är tagen utanför Kungsholmens kyrka.

Våra vackra vänner var sitt allra vackraste jag dagen till ära, bruden bar en fantastisk klänning (som bara hon kan bära) och brudgummen kännde sig trygg i fracken och såg väldigt proper och stilig ut. Deras vackra son var inte med så de fick festa utan honom men han omnämndes flera gånger under dagens lopp.

Efter vigseln hade de abonnerat en båt. Denna fraktade alla bröllopsgäster från Kungsholmen till Långholmen… Tur att man hade nära hem. Under färden fick vi bubbel och nötter.. Mums. Här sitter jag i min välkända pose… Från sidan 😉

Väl på Långholmen skulle festen hållas på Carl Hällsgård. Det bjöds på fantastisk underhållning, under mat, massor av skratt och perfekta bordsherrar. Vi dansade natten lång och min klänning kan numera ses som kort då den gick sönder på dansgolvet. Alla trampade på den minst en gång och när ett par stillet klackar fick tag på den ja då var det klart. Klänningen hade sett sin sista utgång. Den vackra hallonmouse tårta med vit choklad var det perfekta avslutet på en middag som gick i havets tecken…. Riktigt god.

För att summera detta, jag önskar dessa två en fantastisk framtid för de är helt underbara ihop. Jag hade kunnat sova hela söndagen om jag inte var tvungen att få nytt löshår insatt.

1 thought on “Afrikanskans resa mot altaret fortsätter……. Första stopp bröllop i helgen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s