Afrikanskans bröllop den 2/9-07 på Gustav Vasa Kyrka (bilder)


Ja nu har vi precis kommit hem från en fantastisk smekmånad. Men innan jag berättar om den ska jag vrida tillbaka klockan och ge en återblick från den största dagen av mitt liv.

Redan kl 08. på söndagen den 2:a var jag uppe, idag var den stora dagen. Jag kunde inte sova, natten innan hade jag umgåtts med släkten och vu mös och hade trevligt men nu hade dagen kommit. Hur mycket man än planerar så är man inte riktigt berädd på vad som komma skall.

Kl 11.00 anlände alla tärnor och började iordningställas. Helt kaos var det hos min väninna som ställde upp med sin bostad.  Nedan får ni ett litet axplock av bilder från den stora dagen.

Vi åt en fantastisk champagne frukost och mina tärnor fick varsitt gift bag innehållande deras tärnklänning, ett halsband och en bikini samt ett personligt brev från mig med bilder på mig med den specifika personen tillsammans och vad deras vänskap betyder för mig.

När klockan var 14.55 var  i utanför kyrkan. Redo att se till att jag blev gift. Här är en bilder tagen precis innan vi gick in i kyrkan. Jag trodde inte att man kunde vara så nervös som jag var den dagen. Som ni ser vart klänningarna jätta bra och buketterna gjorde jag själv natten innan.

Altargången känndes oändligt lång och jag var helt skakig, inte ett öga var tort och jag blev först lugn när jag såg honom stå där. Så snygg och bara min……

Att vigas framför en sådan altare tar verkligen andan ur en.

När han sedan vände sig mot mig för att avge sitt trohets löfte kom nästa chock, han hade fått hjälp av min familj att översätta texten så där står min underbara man och kämpar framför alla med att säga allting på min afrikanska språk. Som tur var sa han det på svenska också så alla fattade. Bara den gesten bekräftade varför jag gift mig med honom.

Efter vigseln var det dags för folkets jubel

Lite posering framför trappan

Och sen riskastning för att ge oss lite tur på vägen. 

Efter riset tog vi bilder på samtliga par och därefter så var det dags för mingel med bubbel i två timmar inna det var dags för brudparet att bege sig.
Sen kom våra limousiner. Vi hade bokat två st vita dagen till ära som skulle transportera oss med vårt följe till nästa destination, Scandic Infra City. Där skulle vi äta en middag med samtliga

Vi stannade till i Hagaparken och tog några foton inna vi åkte vidare.

Slutet gott allting gott, mitt finger pryds numer av dessa fantastisa kreationer och jag återkommer med bilder från smekmånaden och festen som inte ägt rum ännu.


19 thoughts on “Afrikanskans bröllop den 2/9-07 på Gustav Vasa Kyrka (bilder)

  1. Åååå så vackert…Så vacker Du är!!! och vilket altare..*ryser* Så lyxigt.Mmmmm…kanske någon gång i livet…..fast jag får nog gifta mig på en varm sandstrand vid närmare eftertanke..mer mig… ~KRAM~

    1. När det väl är dags så kommer det ske på en helt annan plats än vad du har tänkt dig men du kommer vara lycklig och väldigt kär.

  2. Vackert och enkelt. Precis så vill jag ha mitt bröllop. Vill gifta mig i en vacker skotsk gotisk kyrka. Kyrkan ni valt var otrolig och du hade en väldigt snygg klänning.

    1. Vi kan inte fatta att det är sant ännu. Det var ännu en dröm som gick i uppfyllelse tack vare min man och hans sätt att älska mig

  3. Vilka fantastiska bilder och vad vackra ni är! Lycka till och ta aldrig varandra för givet. Börja om varje dag.Ps. Har du verkligen gjort buketterna? Jättefina! Ds.

    1. Jag har gjort alla buketter, fixade det dagen innan. Provade mig fram och måste säga blev himla nöjd med resultatet för de matchade mina tärnors klänningar perfekt. Klänningarna tog tre helger för 4 klänningar sen var det klart.Han är min prins och jag kommer att värdesätta varje dag jag får med honom så länge jag lever.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s