Tillbaks till verkligheten


Måndag morgon, sitter på kontoret och har precis insett att nu är bubblan sprucken. Dags att återvända till livet och alla dess tråkigheter… Jag hade min bröllopsfest i lördags och måste säga vilken familj man har, så många vackra ord. Däremot så var det många pikar från hans sida om barnbarn… Hm nu ska vi nog landa lite här, har bara jobbat på företaget i 1 år och tänkte väl vara här ett tag innan man försvinner för mammaledighet.

Jag sov väldigt konstigt inatt och vaknade flera gånger, vi öppnade alla gåvor igår och fick en present som slog rakt i hjärtat. Denna gåva var från makens bästa väninna och  vår toast madam. Hon hade fotograferat vigseln och gjort ett album till oss med 150 bilder som var så fantastiska. Tack Ann för denna gåva den kommer vi spara på ett säkert ställe.

Men det slog en först nu, jag är GIFT… Vad läskigt. Det har varit så mycket stress innan bröllopet och allting runt omkring men nu är allting över och jepp jag är GIFT. Kommer att ta ett tag innan jag vänjer mig vid den tanken.

Imorse vaknade jag av att någon tittade på mig, min kära man. Han låg i sängen o tittade på mig. Han sa, detta är första gången du vaknar försiktigt och inte springer upp ur sängen, sen fick jag en puss och han gick ut.

Vi har jätte mycket bröllops tårta kvar, ska frysa in den och se hur den smakar upptinad… Denna vecka lämnar vi city, efter att ha varit innestad bo är det landet som gäller nu. Ingarö here I come. Ska bli så skönt att flytta från denna lägenhet och få lite positiv energi av naturen. Katterna får vara ute och vi får njuta av tillvaron.

2 thoughts on “Tillbaks till verkligheten

  1. ja visst känns de konstigt när man är tillbaks i vardagen!! jag var nästan lite deppig dagarna efter vårt bröllop för de kändes så tomt! men sen kommer man in i det och nu älskar jag vår vardag tillsammans =)!

  2. Tack för ditt tips! Åker till Vegas i nov, var inne på nätet och hittade en underbar sida, och dom har typ 10 butiker i Vegas!! När jag kommer dit ska jag ta en egen dag…. så får väl darlingen gå på kasino eller nåt;) Ha’ det så skönt på landet och njut av vardagen;) /Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s