8 saker du kanske inte visste om mig


Jag har blivit utmanad av Sara

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

1. Så for jag sätter mig soffan hemma så åker bh av. Finns inget obehagligare plagg. Sen till helgen så får man samla ihop dom o lägga dom i lådan.

2. Jag säger ofta nej till nya saker som jag egentligen vill prova, för det mesta så slutar det med att jag är den i gänget som provar ändå.

3. Jag älskar att brodera, enda sättet jag kan stänga av min omgivning och bara sitta i flera timmar.

4. Trots mitt stora nätverk så älskar jag att vara själv. Om jag har människor runt mig under en längre tid flippar jag ut och kan låsa in mig i ett rum bara för att få vara ensam ett tag. Får jag inte detta är jag inte trevlig att umgås med.

5. The sims = afrikansan. Detta spel är som en drog för mig, jag äger alla delar av både ettan och tvåan, förbeställer innan de släpp och är helt rabiat. Jag måste spela ex antal timmar i veckan annars går jag och tänker på det hela tiden.

6. Jag har aldrig haft ett one night stand. Jag har försökt ha det men insåg snabbt att det var nog inte min grej.

7. Jag äter inte skaldjur och är inte så frisk på att prova nya maträtter. Man man älskar mat och äter allt som ställs på hans tallrik. Jag pillar och lägger maten åt sidan.

8. Jag är en grymt dålig förlorare. Hatar att förlora och blir jätte sur.

Jag utmanar följande personer: 1 arabjävel, sorgsen ängel, dolly-lee singelstar; anatis bloggar från miami

4 thoughts on “8 saker du kanske inte visste om mig

  1. oj visste inte att du spelade sims =) jag är också ett fan! Har alla av tvåans utom den senaste “Jorden runt” eftersom min dator inte pallar så mycke mer… har bärbar så grafikkortet klarar inte av det =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s