Afrikanskan om livet på landet.


För exakt en vecka sedan flyttade jag o maken till ett hus på landet. Hur mysigt som helst. Vi behövde flytta för det har varit en del väldigt negativa händelser i vårt liv mitt i allt bröllopskaos. Nu försöker jag fortfarande landa men vi har märkt att jag har nog mått mycket sämre än jag har trott och har fortfarande svårt att sova.

Man märker också vilkett lugn det är när man vaknar, det enda man hör är suset från träden och fåglarnas kvitter. Nu är det lite daskigt ute och så men ändå helt underbart. På morgonpromenaden idag fick jag däremot vara en del av naturens under. Jag blev helt tagen för där på andra sidan på grannens tomt ser jag ryggen på henne. Mäktig och ståtlig står hon o smaskar på gräset. Maken trodde mig först inte men jag var helt säker på min sak. Min första älg ute i det fria. Jag visslade till henne och hon tittade upp, stirrade på mig med sina stora bruna och står helt stilla. Vackra djur måste jag säga. Så jag åkte till jobbet med ett leende på läpparna.

Ikväll ska jag gå ut på ett ställe som jag inte gillar med en person som jag helt ärligt inte kan säga att jag har så mycket gemensamt med… Men vad gör man inte för att behaga sin man.

Önskar alla en fantastisk helg.

3 thoughts on “Afrikanskan om livet på landet.

  1. Hoppas du mår bättre! Livet på landet gör susen ska du se;) Älgen är ståtlig, men du om den lägger öronen bakåt bör du lägga benen på ryggen…. /Kram

    1. Tack, jag frågade just hur jag skulle göra om jag står där öga mot öga med en ilsken tjur. Svaren var dom är såå snälla. Man ska respektera djuren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s