Afrikanskan bor fan inte på landet


Jag har kommit på mig själv med säga att jag bor ute på landet… Jag bor egentligen inte på landet, jag bor i Skärgården. De du hahahaha.

Helt ärligt, väcktes imorse av ett läte som jag aldrig hört förut. Det lät som om något höll på att dödas. Hemskt som fan och inte tänkte jag gå ut i mörkret för att ta reda på vad det var kl 05.00 på morgonen. Ni har alla sett skräckfilmen där en tjej hör något i skogen öppnar dörren och ropar.. “anybody there? ” oftast iklädd pyjamas med tofflor, hon tar fram sin ficklampa (om hon ens har det) o går ut mot den mörka skogen och ropar… Varje gång den scenen utspelas så sitter biopubliken och säger GÅ INTE DIT… Sen blir hon jagad och till slut dödad o man tänker varför gick hon ut…

Nej så dum är jag inte. Maken tänkte öppna fönstret men jag sa blankt nej. Dörren är stängd och larmet är på, det är mörkt ute och något låter förskräckligt högt… Jag är tryggast inomhus och tänker inte öppna några fönster eller tända några lampor.

Hoppas bara det inte kommer tillbaka inatt när jag sover hemma ensam.. Då tvingas jag kanske ha katterna i sängen.

8 thoughts on “Afrikanskan bor fan inte på landet

  1. usch de låter läskigt!! hoppas det inte kommer tillbaks. Härligt att bo i skärgården. Är det ett stort hus? hyr ni eller har ni köpt? =)

    1. Vi hyr först för att se om det är något för oss men kommer nog köpa detta hus för de som äger det vill sälja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s