Vad står det i din ring???


Jag kommer ihåg när vi var hos smeden och skulle göra våra ringar. Många funderingar och tankar men en sak vi hade missat var om det skulle stå något i våra ringar eller ej.

Jag blir nyfiken på hur folk tänker när man bestämmer sig för att skriva en text i det smycke som man ska bära “livet ut”.

Min man vaknade en dag o sa:

Oavsett vad som händer mellan oss genom livet så kommer du alltid att vara den första, min bästa vän och jag vet att vi kommer alltid att vara i varandras liv. Med andra ord så kommer vi alltid att ha ett band som aldrig kommer att klippas och orden formade sig själva och blev

“Jag är evigt din”

Ett löfte att alltid finnas där även om man inte längre är man och hustru. Det står våra datum i våra ringar men inga namn. Jag har inte förstått det där med att man skriver partnerns namn i ringen som om man hade flera ringar och var och en hör ihop med en viss person. Jag känske tänker lite fel där men så hade jag o mitt ex namn i våra ringar. Om man tappar den ihop med någon annan så vet man ju vilken som är vems.

Sen tänkte jag på bussen idag, vad händer om man dör? Många ärver sina föräldrars smycken då bryts bandet. Då är det verkligen tills döden skiljer oss åt. Lite tragiskt om man ser det från den synvinkeln. Så jag har min levnadstid på mig att njuta varje dag av innebörden av dessa fantastiska ringar som symboliserar allt jag o min man delar, våra drömm och förhoppningar, våra fantasier och förväntningar.

Ett litet smycke som bär så mycket innebörd.

 

8 thoughts on “Vad står det i din ring???

    1. Om du frågade mig för några år sedan hade jag hållit med där, men när det väl var dags så tvekade jag inte ens. Jag hade sett en ring som jag blev helt förälskad i så med lite papper och penna samt en väldigt lyhörd juvelare så fick jag dom precis så som jag ville ha dom.

  1. Du vet väl att det snart kommer ett nytt prylpaket till sims = tonårsprylar?! =) Jag får förlita mig på prylpaketen just nu för kan inte ha för många expansionspaket installerade för då låser sig datorn hela tiden – grafikkortet på min bärbara klarar inte av det! Så nu har jag nattliv och djurliv + alla prylpaket installerade. Vill ha året runt installerat men det går inte samtidigt som HM fashion prylpaket – fattar inte varför!det kommer bara upp nån ruta att det söker efter uppdateringar och att sen att det inte gick o så avinstalleras det automatiskt!! Så får klara mig utan väderändringar =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s