När man mår som värst så kommer någon och plockar upp en…..


Förra veckan var en jobbig vecka. Man märkte att smekmånaden klart var över och livet känndes allmänt jobbigt. Förutom en massa jobbiga möten och så hade jag himla svårt att sova eller koncentrera mig. Flera gånger den veckan blev det helt enkelt för mycket jag och jag bröt ihop. Maken och jag rök ihop hela tiden och jag antar att vi går igenom en period nu innan vi hittar balansen igen. Så är det i en relation antar jag, det går upp och ner och ibland måste det gå långt ner innan man märker att man är på väg upp igen. Att jag hade den tiden på månaden gjorde ju inte hela saken bättre.

På torsdagen sa han i varje falla att han skulle överraska mig med en liten sak så jag skulle hålla fredagen ledig för kvalitets tid. Ok tänkte jag, först tänkte jag vad jobbigt eftersom jag hade tänkte att vi skulle till ikea och köpa massa små saker vi behöver till huset ( JA ni läser rätt. SÅÅÅ TRÅKIG har jag blivit). Han fick nästan övertala mig att göra det han hade planerat. Fy vilken dålig fru jag ÄR. Spyr på mig själv och får ångest. Men men jag gav med mig och tänkte att vi skulle väl på bio eller så.

SÅÅÅÅ FEL JAG HADE.

För här spenderade jag min fredags kväll:

Min kära make tog mig på en enkel middag där vi pratade med varandra och bara såg varandra i ögonen för att minnas varför vi är där vi är. Därefter bar det av till Sturebadet. Att bara komma in gav ju fantastisk lugn. Man blev helt avslappnad och och glad i sinnet. Han hade bokat in oss på en duo behandling där man är i samma rum och behandlas växelvis. Den ena ligger i kurbad medans den andra massares och sedan växlar man. Helt underbart skönt. Som pricken över allting så gick vi ner i deras basturum och bara tog det lugnt och skönt. När vi kom hem var vi möra och fina efter alla oljor o självklart inbjöd detta till en privat stund. Trots att klockan var bara nio slocknade vi där vi var. Jag vaknade kvart i 5 på morgonen och märkte att alla lampor var tända i huset. Så det var bara att släcka och sedan krypa ner hos min älskling och sova vidare.

Det kallar jag en fantastisk avslutning på en annars så tråkig vecka.

2 thoughts on “När man mår som värst så kommer någon och plockar upp en…..

  1. Det låter härligt! tror att det kommer ett bakslag för de flesta som gått igenom en bröllopsplanering och ett bröllop!! tar ett tag innan man anpassar sig igen och hittar vanor! Sen kommer det nog upp och ner perioder hela tiden under hela livet…. fast vore det inte så skulle vi ju inte uppskatta de riktigt bra perioderna =) Vilken bra man du verkar ha! det ser härligt ut =) Hoppas du mår bra denna vecka

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s