Ibland så ledsnar man bara och det rinner över…


Som jag har nämnt tidigare så lider jag av kraftiga existens problem. Känner mig som en liten skit i det stora hela.

Vem är jag, vad är det som gör livet värt att leva och så vidare. Ganska jobbigt att känna så måste jag erkänna. Vill inte ha dessa tankar i min skalle men dom kommer upp lite då och då. Jag är nygift och ska sväva på moln. Men inte ens det kunde man få.

Innan bröllopet var jag så himla pressad och  som om inte det var nog så var det kaos med mitt boende och människor som jag trodde var mina vänner visade sig inte riktigt vara det. Så lite av ens värld har fått sig en känga om man säger så.

Men jag försöker förbli possitiv, jag försöker kämpa på och inte låta det nedslå mig. Jag har inte haft trygghet i mitt eget hem och den börjar infinna sig först nu efter flytten. Fattade inte hur illa jag hade tagit vid mig av den situation först efter man hade brytit ihop ett par gånger och bara kännt att man vill lägga sig ner och dö.  Det har varit så mycker negativ energi runt mig hela tiden, jag har kännt mig trängd in i ett hörn och så krossad av besvikelse. Hamnat i en situation som jag fortfarande känner hänger över mig och kommer aldrig till ett avslut. Jag vill lägga detta bakom mig och gå vidare med mitt liv nu.

Ibland så raserar allt och ens ögon öppnas. Man måste ibland se sanningen i vitögat och som vissa säger lägga energi på de som bryr sig om en tillbaks. “Det är inte vad man säger som betyder något utan även hur man beter sig” och de som är elaka bara för att, ja dom kan man faktiskt leva utan.

Nu känner jag att jag har inte riktigt inandat allting som har hänt runt mig, jag har inte hunnit samla mig. Alla dessa ändringar mitt i kaoset. Jag har tappat bort mig själv, en del av min låga och glädje. Jag har låtit andra ta det ifrån mig, jag har inte sagt ifrån utan låtit mig bli överkörd. Det är inte likt mig och nu är det slut med det.

Man tar hänsyn och försöker hitta lösningar medan andra roffar åt sig och försöker blåsa en, det letas fel som inte finns och det sätt käppar i hjulen för att man vill vara elak. Förstår inte det.

Men som sagt nu är det slut med det, nu ska jag fokusera på att återgå till mitt glada jag. Vara med dom människor som jag vet vart jag har och lägga energin på det som faktiskt betyder något nämligen min familj och mig själv.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s