Alla dessa magar


Till höger och vänster går vart man än vänder sig. Det råder världens babyboom i landet just nu. Jag hälsade på mitt gamla jobb och mer än hälften väntade tillökning. Helt amazing. Man märker att man börjar bli gammal när flera jämnåriga skaffar barn. Tänkte vänta på de i min vänskapskrets att börja producerar så man kan gå igenom graviditetens alla faser ihop men det blir svårt när de är karriär kvinnor som en själv. Väntar man på dom ja då blir det aldrig några barn för mig.

Hm, ja den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Nu ska jag njuta av att vara nygift och fri att komma och gå som jag vill, att vi kan resa på kort varsel eller bara ligga i sängen en hel dag om vi känner för det. Folk skaffar barn för många gånger utan att tänka på om de har råd, eller hur det praktiskt ska funka och så. Jag vill skaffa barn när jag känner att jag har gjort det jag vill göra och att nu är det barn som är det steget vi vill ta.

Men de är underbara och mina kollegor har aldrig varit vackrare än nu. De har en sådan glöd och sprudlande glädje så man kan inte annat än tänka… Kanske snart det verkar ändå rätt mysigt med en bulle i magen.

Hm värt att tänka på. Idag är det regn regn och åter regn. Hade betalat alla pengar jag har för att stanna hemma och sova ut. Höra det spraka på taket och bara mysa till elden medans jag drack en stor kopp te och njöt av atmosfären.

2 thoughts on “Alla dessa magar

  1. Dina senaste inlägg visar tydligt att du också behöver LANDA I DIG SJÄLV. Efter allt som hänt i ditt liv, även om det är positivt, så har det skakat om dig i grunden.Du har fått det liv du eftersträvat, men är nu osäker på om det var det som du verkligen ville ha. Well, ta det lugn vännen, och känn in det hela. Fatta inga snaba beslut att skaffa barn eller andra stora besult, just nu.Landa i ditt nya liv en dag i taget…så kommer du så måningom fram till hur du ska känna dig mer tillfreds med livet!*kram*

    1. Tack Fredrik. Men jag har redan insett det du skriver och barn är det sista som står på min lista. Jag ska landa och rensa bland alla losa trådar. Sen kommer jag återta min kraft och komma tillbaka. New and improved.Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s