Kanske ska jag skriva en bok??


Många har gett mig förslaget att skriva en bok om mitt liv och alla de äventyr jag har haft.

Men då tänker jag lite igenom dessa äventyr och kommer fram till att NEJ, den boken vill nog ingen läsa för den är så förutsägbar. Ett barn föds utan dom rätta förutsättningar och genom ödets nyck och en moders kamp hamnar på andra sidan jorden och kommer på sig själv med att leva ett liv fullt av trygghet och en kärlek hon inte räknade med…. Hm Ja den boken har man läst sååå många gånger och det är nog dags att hitta en ny historia.

Såg igår i Uppdrag graskning ett avsnitt om en tjej på 21 år som hade fastnat i missbruket. Så söt tjej och verkade hur gullig och trevlig som helst. Det hugger alltid i hjärtat när unga människor inte får någon hjälp och hamnar så snett att de får ingen chans att klara sig. Slog mig också att det här hemmet som hon hamnade på som skulle slussa henne in i samhället…. Så deprimerande. Jag tror att om man är en missbrukare som ska försöka ta sig tillbaka så kan det vara något att komma till en ny miljö där inte alla kämpar och så för jag tror att det kan kännas grymt meningslöst att bara se folk som mår dåligt hela tiden. Hon klarade av 30 timmar innan hon tog sin första sil. Senare samma kväll tog hon även en överdos och blev därmed utkastad från detta hem som krävde att hon inte skulle ta några droger… Ja vad gör man då? 21 år utan samhällets stöd. Hon överlevde tack o lov men till ett liv av vad???? Tror att hon har bara sett en viss värld, en värld hon inte gillar och gör allt för att fly ifrån. Hon skulle behöva komma till en helt annan värld. En värld som består av friska 21 åringar som fortfarande tror på framtiden och som har så mycket glädje inom sig.

Men egentligen vad vet jag, har aldrig provat droger och kommer nog aldrig göra det heller.

1 thought on “Kanske ska jag skriva en bok??

  1. Nu har jag installerat och tittat på alla prylar till tonårsliv! det kändes som färre grejer än vad det brukar va i prylpaket men tror att det är lika mycke som vanligt! det var värt priset det tycker jag för man fick fina kläder och roliga detaljer att inreda rummen med. dessvärre blev spelet jättesegt för mig och får kanske avinstallera ytterligare något pryl- eller expansionspaket för att kunna spela bra! =(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s