Afrikanskans pärla har anlänt


Helt underbart. Där står den i all sin prakt.

Det har varit knepigt att få hem den från USA men båten sjönk inte och här är den. Vår vackra Nissan Murano med beige klädsel har nu anlännt. Nu är det bullertest, extra belysning och lite fix innan den ska besiktigas och snart så rullar den. Blir perfekt att åka med den upp till fjällen i vinter för lite skidor. Att imortera bilar är inte så svårt det jobbiga är att man ska hosta upp så mycket pengar innan bilen kommer och sen är det bara att be till gud att den är som man hade sett framför sig.

Snön låg kvar länge i helgen. Jag gick ut och la lite fågemat i vår lilla holk. Det blir svårare och svårare för dom stackarna att hitta mat nu. Lilla Charles håller på att vänja sig vid utelivet så han följde med mig ut på en liten nyfiken utflykt.

Här sitter han och vakar över mig medans jag fyller på fågelmaten

Sen stack in iväg och jag var tvungen att gå in för det var ju så kallt ute. Han är så mäktig ute i naturen för hans päls lyser upp hela området.

3 thoughts on “Afrikanskans pärla har anlänt

    1. Tycker jag med och den är bensinsnål också om man tänker på storleken. Jag kan bara säga att den kunde inte ha kommit lägligare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s