Att man aldrig kan skriva sitt inlägg när man vill


Hm… Undrar om AB tänker uppgradera till en server som klarar trycket snart för min blogg hakar upp sig och ibland kan man helt enkelt inte logga in och då tappar man suget för den dagen…..

Idag är det riktigt kallt och burrigt. Vår soffa har äntligen anlänt. Det blev denna modell: Tireno i mörkbrunt tyg med en hård styrka då man har två katter som gärna sätter klorna i saker när man inte är hemma. Tror det bli skitsnyggt mot de vita väggerna och de andra möblerna i EK. 

 

Nu blev jag lite chockad över att soffan kommer redan ikväll. Vi som bor ute på landet har ju lite andra förutsättning och vi har inte skottat uppfarten då vi åkte kommunalt imorse… Vinterna har sannerligen anlänt och jag var tvungen att ta denna bild imorse på väg till bussen…. Sen när man kommer in till stan så är det knappt någon snö i sikte

Ja då är det bara att skotta i mörkret när man kommer hem så de kan bära in soffan. Jippi vad kul, började tröttna på att sitta på altan möblerna.

Nu ska jag inreda vårt hem med alla nya inköp. Matbordet kom för tre veckor sen:

Och då fick man ett paketpris med ett jätte snyggt brunt överdrag till stolarna och det kommer att bli jätte snyggt ihop med den nya bruna soffan.

Färgerna väggarna är vita vilkett ger en spelrum när det kommer till färg på möblerna så man kan verkligen leka loss. Jag har valt färgerna brunt, svart och orange och ek som det trä som ska finnas på möblerna. Kommer att ta lite bilder på nedervåningen sen vid tillfälle så ni får se resultatet av min inredning.

8 thoughts on “Att man aldrig kan skriva sitt inlägg när man vill

    1. Nu har jag två stycken så det blev inte den i skinn. Jag hade 30 tyger att välja mellan… Du kan ana bråken i affären

  1. Ska bli jättekul att se bilder! jag älskar inredning =)Önskade nästan att du hade haft rätt om Desperate Housewives för jag börjar tröttna på Edie! =) har läst att skådespelerskan är gravid nu så hon kanske inte e kvar så mycke längre i serien… man vet ju aldrig! Vill att Gaby och Carlos ska bli tillsammans igen o Edie står ju ivägen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s