Ut med packen, stäng gränserna och stoppa rasblandningen!


Man hittar både det ena och det andra på nätet. Snubblade över en site som promotade att man inte ska blanda raser och att alla invandrare borde skickas tillbaka till sina hemländer för i Sverige är dom inte välkomna. Sen skrivs det väldigt nervärderande saker om människor med utländsk påbro och att barn som är blandade är på något sätt defekta. Man blir ju mörkrädd.

 

Jag undrar hur världen skulle se ut om vi alla höll oss på våra kontinenter? Ruggig tanke. Men om vi nu ska vara konkreta så är det väl koloniseringen som startade det hela… Vad berodde denna kolonisering på egentligen om inget annat än girighet. Man ville ha mer makt och herrevälde. Hittade människor som var olik sig själv och nedvärderade dom till lägre nivå än insäkter. Slaveri och massmord.. Många år senare och det sitter fortfarande några bittra själar kvar och tycker att “är ni inte med mig så är ni emot mig”.

 

Men hur kommer det sig att en lite krets människor inte kan
se detsamma. Jag skälv har blivit påhoppad på bloggen där det har handlat om att klanka på mig pga mitt afrikanska ursprung. Man är inte värd något för att man är svart. Vem är det som bestämmer det? Det värsta jag läste nog var på en site där man kallade HIV för “negerpesten” Det är väl lättare att klanka på något som man inte kan
identifiera sig med antar jag. Som afrikanska tar man åt sig.

 

Världen förändras och jag tänkte att i o med att vi har tillgång till så mycket mer kunskap så skulle vi bler mer bildade och förstående för det okända. Jag förstår inte människor som väljer att hata igenom hela sina liv, att bara vara anti allting. Sidor som skriver att Sverige kommer att tappa det som gör svenskar till just svenska pga invandring. Men jag köper inte det. Problemen uppstår i ett land när man släpper in människor i en ny miljö och sedan låter dom löpa amok då de inte är välkomna  i ett samhälle. Bästa sättet att värna om det svenska är genom att lära de som kommer hit vad som gäller och att ställa kraven att om man inte kan
leva enligt svensk sed ja då blir det svårt att leva kvar här. Att skapa invandrar områden där ungdomarna inte ens får lära sig korrekt svenska är en rätt lätt ekvation att räkna ut hur det kommer att sluta.

 

Men när man börjar identifiera sig själv med raser hit och raser dit så tycker jag att det låter som att man talar om djur mer än människor. Har vi inte kommit längre än så? Kan
man inte se längre. 
34313 jobb utannonserade.

 

Nog finns det jobb för den som vill jobba, det hänger på mentaliteten. Men om alla invandrare lämnar Sverige så tror jag tyvärr inte att det kommer att funka för det finns inte tillräckligt med människor för att täcka behovet som finns för att landet skall rulla. Då kommer gatstädning, restauranger, lokaltrafik, leveranser mm stå stilla. Man kanske se helheten innan man skriker ut med packen, stäng gränserna  och stoppa rasblandningen.

 

Vi lever på en tickande bomp frågan är inte längre om det kommer att smälla utan när?

11 thoughts on “Ut med packen, stäng gränserna och stoppa rasblandningen!

  1. öh halva min klass på högskolan är invandrare så det finns ju hopp!!men jag håller med om att det är vansinne med slumområden dit många förpassas, var i göteborg, hjälbo de hade 70% arbetslöshet där, ingen bra start i ett nytt land!!gör nystart jobb till de områderna “svenskar” får nog jobb ändå!!

  2. Fint och välbalanserat skrivet Afrikanskan. Och din avslutningsfråga är dessvärre berättigad. Det är tragiskt att mänskligheten inte förstår sitt eget bästa. Människan går under och det blir räddningen för vår vackra blå planet Jorden. Men idag lever vi och vi kan alla göra tillvaron rik för både oss själva och för andra. Ha det gott/CharlieP

  3. Folkvandringar och blandningar mellan folkslag har nog pågått längre än de senaste 500 åren.Själv tror jag att vi står inför en ny folkvandring och folkblandning i Sverige. Vi har plats för minst 20-30 miljoner människor till och dom kommer, när klimatet eller ekonomin inte längre fungerar där de bor idag.

    1. Ja detta är ingenting mot vad framtiden kommer att inbringa. Vi måste se bortom det ytliga och istället se på insidan där vi hittar olika kvaliteter som kompletterar varandra.

  4. Idioter finns det gott om,fråga mig.Jag har vänner och kompisar som kommer från alla världens hörn, och jag har då aldrig haft så roligt som jag har tillsammans med dom.Jag håller med SingleStar,i kommentar nr 1, och Bengt i kommentar nr 7.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s