Ett liv med djur är aldrig tråkigt


Maken är helt deppig och nere för hans älskling är borta. Imorse öppnade han dörren och i nästa sekund hade även nr 2 försvunnit… Då höll han på att kollapsa. Så det var bara för mig att pallra mig upp, på med gummistövlarna och traska ut i regnet med ficklampan i högsta hugg. En granne hade sett honom på deras tomt så vi gick dit och letade. Efter 45 minuter och ingen katt gav jag upp och gick hem igen, öppnar dörren och vem kommer ner från övervåningen dyngsur om inte lilla Wilmer som kom hem via altandörren. Tänk om båda katterna skulle vara borta ja då skulle livet bli grymt tufft för mig en tid framöver. Ikväll ska vi dela ut ännu fler lappar i området om vår försvunna kisse. Vi delade ut 60 lappar igår och ska väl göra detsamma idag.

2 thoughts on “Ett liv med djur är aldrig tråkigt

  1. Har ni kollat grannen garage? Det hände en av mina katter när jag var yngre.. Murre var borta i 1 vecka och jag var helt knäckt! En dag när jag tog en genväg hem förbi deras garage hörde jamande innifrån garaget.. jag öppnade och där satt han oägnst upp på en bjälke stackaren.. de är ju som sagt bra på att ta sig upp, men inte lika bra på att ta sig ned.

  2. Åhh.. stackars kisse, att vara vilse!När en av mina försvann tryckte jag upp plakat med bild och satte vid alla infarter till orten där jag bor, och massor med lappar, också med bild! Jag var ute och bytte ut lapparna också, eftersom folk tog telefonnummret hela tiden, och ersatte lappar som försvunnit.Jag fick en enorm respons, massor av folk som ringde, och efter 2 månader ringde en karl och sa att hon fanns i båthamnen och då hittade vi henne!Gladare katt har jag aldrig sett, kelig till tusen och fann sig till och med i att bli badad och schamponerad med Jane Hellen schampo.Tyvärr blev hon sen överkörd bara efter en månad hemma. :(Ni får säker tillbaka kissen, ihärdighet lönar sig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s