Till min underbara make.


Tack för att du står ut mig just nu när mitt humör går upp och ner hela tiden, när jag mår pyton jämt och känner att jag bara vill sova hela dagarna. När jag klagar och gnäller på världens orättvisor och får vredesutbrott för livet små ting. Tack för att du kommer och lägger dig bredvid mig även när du är som piggast för att du vet att jag är så frusen att jag kan inte sova utan dina armar runt mig som ger mig värme. Sen måste jag tacka för att du låter mig ha elementet på högsta värmen även om detta innebär stor obehah för dig då du sover bättre i ett iskallt rum. Du ställer alltid upp med stor tålamod och kärlek… Denna helg gjorde vi inget annat än att vara i varandras närvaro och denna helg har också varit värst med hur jag har mått hittils. Jag har så svårt med dofter just nu att jag kan inte ens inandas min älskade man lukt utan att det vänder sig i magen på mig, är hungrig ena stund för att vilja kräkas i nästa. Fryser hela tiden men klarar inte av värmen…. JAG FÅR PANIK.  Igår kväll fick jag för mig att pizza var det som stod på menyn och vi åkte runt halva ön på jakt utan någon vidare lycka. Tills slut köpte vi fryspizza på macken som tyvärr inte gjorde så mycket för mitt begär utan jag blev istället illamående… Så ikväll ska vi köpa med oss en extra stor pizza hem. Det ska bli gott.

Lilla Charles hade en stor äcklig fästig vid örat igår och då höll jag på att spy. Men den fick vi bort och imorse märkte vi att han haltar med hela bakkroppen och verkar ha ont så det är vetrinären med honom. Han försöker inte ens gå ut utan ligger mest och sover. Maken tror att han kanske blivit påkörd och det hoppas jag verkligen inte, tänkt om han måste opereras eller så. Stackars liten. Han är rätt söt nu. kryper fram till mig och lägger sig på min mage och där ligger han sedan och känner sig trygg.

Om tre dagar åker vi… Gud vad kul det ska bli. Milano here I come.

3 thoughts on “Till min underbara make.

  1. Oj då! I mina öron låter det som om du är gravid… har inte läst din blogg på ett tag så jag vet inte vad som hänt… varför mår du annars så dåligt?!Kram på dig, hoppas att du mår bättre snart. Din man verkar vara en riktig pärla!

  2. Humöret, tröttheten… dofter och smaker… starka reaktioner det där… du väntar säkert en pojke!Tack för kommentaren hos mig! Nej, vi har inte heller uppfostrat dem till att slåss… vet inte vad som har hänt med dessa två damer… de har blivit som hund och katt. Hoppas verkligen att de lugnar ner sig snart för det är olidligt att ha dem i huset när de håller på som de gör.Ha det så trevligt i Milano…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s