Ursäkta min dåliga svenska…


Jag vet att ni säkert har tänkt på det ni som brukar så snällt läsa min blogg men jag stör mig själv på detta så jag säger som det är….

JAG ÄR ORDBLIND och grymt disträ. Detta gör att jag missar några ord i mina inlägg och det värsta är att om jag läser stycket så uppfattar jag det som att ordet står där.. Nice. Sen har jag inte så lång tid på mig för mina inlägg så man vill få med så mycket information på så lite tid och då blir det pannkaka av allting.

Idag ska gå på lunchmöte med vår revisionsbolag. Med tanke på vad de fakturerar i timmen så sa jag att de ska inte komma hit och tro att de ska bjuda mig på någon halvdan restaurang. Nu fick jag välja vart denna lunch skall avnjutas och mitt självklara val blev en favoritrestauran…. Pontus på Brunnsgatan. De har så himla god mat och jag tänker äta en god köttbit.

Sen fick jag en jättefin bröllopsgåva från hela Europa kontoret. Jag och min man fick en helkväll på operakällaren med en fyra rätters och allt som vi kan tänkas få i oss. En perfekt present, så vi har bestämt att vi kommer att utnyttja detta i januari på vår ett 2 års dag. Då ska vi gå på teater eller opera, därefter avnjuta denna fantastiska middag och sova en natt på hotell.  Ska bli riktigt mysigt. Om två månader är det dags.

5 thoughts on “Ursäkta min dåliga svenska…

  1. En fråga som inte alls har med inlägget att göra. Jag har kollat igenom lite då jag missat att följa din blogg runt bröllopet, så jag tittade på alla otroligt fina bilder från möhippa, bröllop och resan, ni är fina tillsammans.Nu till frågan, varför har han guldring men du har vitguld?Ni har otroligt fina ringar men jag reagerade på att ni inte hade lika guld.=)

    1. För att svara på din fråga. Jag passar inte i gul guld och ville ha mina ringar i vitt och han ville inte ha sin ring i vitt. Vi tänkte mer att vi ville ha ett smycke som både hade en mening men som man även blev förälskad i. Oftast får tjejen en ring hon verkligen älskar och killen väljer något bara för att matcha och visa att man är gift liksom. Sen tänkte vi äh när vi ändå blandar kultur o allt så kan vi blanda metaller. 2007 är allting tillåtet…. Tack för komplimangen för bilderna

  2. Hej, tack för svaret…=)Smart tänkt, och ja, det är ju så att man oftast bara tänker på tjejen. Fast vad jag har erfarenhet av så är killen inte så himla intresserad av något speciellt heller.Har varit gift två gånger (tyvärr) och har alltid velat att mannen ska ha två ringar, för varför inte…det ska synas ordentligt anser jag. =)Min andra man ville ha så och jag tycker det är jättefint.Din brudklänning ser ut som min drömklänning. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s