Afrikanskan saknar Milano


Hmmm, jag har varit i Rom med ett ex och det var väl ett ok minne men Milano…. Oh my god. Helt amazing. Blev helt tagen av staden.

Det var nära att vi inte åkte i torsdag, var ju världens olyckor och vi satt fast i essingetunneln i över en timme. När vi väl kom till Arlanda var gaten stängd och vi hade missat planet. Ingen ersättning fick vi för biljetterna heller. Så jag surfade in till resevaruhuset och vips så hade jag köpt nya enkelresor samma dag med ett annat flygbolag.

Vi landade på Malpensa istället för Linate och många timmar senare var vi framme.

Vackra Domo, det här är nog en av de vackraste byggnaderna jag har sett på länge.

Här var vi på en fantastisk restaurang med min vackra kollega Sara som gjorde vår Milano resa grymt minnesvärd. Hon fixade och donade och tur var väl det för det var några gånger man önskade att man kunde Italienska.

Jag och min resakompanjon, denna resa gjorde oss gott. Vi skrattade och pratade och det var helt perfekt. Sen åt vi en massa mat också.

Sen var det dags att åka hem och som ni ser så hade jag behövt en väska till minst.

Slutet gott allting gott. Kom hem till min kära make som hade saknat mig så jag fick min favvo rätt, köttbullar med mos. Mums

Däremot så har jag sovit dåligt två nätter i rad nu, har kraftig migrän och stör mig på allt och alla just nu. Hoppas det går över snart. Nu ska jag äta chokladpudding och hoppas på att bli lite snällare

3 thoughts on “Afrikanskan saknar Milano

  1. Aha, kolla på TV ikväll Afrikanskan. Milan möter “The Mighty Celtic of Glasgow”. Hemma på San Siro. Går säkert i nå´n sportkanal. Bör bli en bra match, med mycket supportrar från både Milano och Glasgow.

  2. Mmmm, både Milan och Celtic är kända för att ha “livliga supporters”. Vi får hoppas att det inte går över styr bara. Matchen ingår i Champions League…Bara så du vet om din man frågar..så kan du snabbt replikera med det, och visa att du minsann är insatt i Fotboll. (Henke Larson spelade i många år i Celtic, och han är GUD för Celticsupportrarna…) Bonusinfo där..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s