Listan över allt som stör mig i vardagen!


1. RÖKARE = jag menar om du har valt att förgifta dina lungor så fine men stå inte o blossa innan du kliver ombord på en buss för att sedan sätta dig längst fram där vi andra som är känliga ska behöva dra in dina ångor och odörer.. Än värre ställa sig i busskuren och blossa på så alla ska behöva andas in skiten

2. Stressade Stockholmare = varför har ni så bråttom egentligen, ni kan omöjligt vara försenade varje morgon och det kostar inte så mycket att be om ursäkt när ni vill passerar istället för att gå på en som ett ångvält. Skärpning.

3. Josefin Crawford = helt ärligt, jag älskar voice men sen hon kom med har jag bytt station. Jag vill inte se dig i tv eller höra din röst i radion. Du är varken rolig eller underhållande. Hur du ens hamnade på denna station är för mig en gåta som jag hoppas inte blir allt för långvarig. Var är Öz?

4. Gasarna = Helt ärligt hur är man funtad om man sitter bland en massa människor på en restaurang och äter samtidigt som man måste lätta på trycket så alla tappar matlusten. FAN VAD ÄCKLIGT

5. Loskarna = enda jag kan säga ÄCKLIGT ÄCKLIGT och ÄCKLIGT.

6. Dagens feminister = jag undrar om folk ens vet vad det ordet står för. Fler blandar ihop det med manshateri. Sen sluta bli upprörda på H&M reklamkampanj bara för att det är en tjej i underkläder när ni inte anmärker den barbringade Calvin Klein reklamen. Det ska väl vara lika för alla eller? Kvinnokroppen är inte en synd och sluta sänka vår köns status genom idioti.

7. AB bloggen = den är bra när man kan logga men grymt irriterade att man minst en gång om dagen inte lyckas ta sig in. Är det inte dags att byta server så den pallar trycket?

8. Odiciplinerade ungdomar = de svär, slåss, super, skiter i att gamla ska få sitta och lägger upp nakna bilder på sig själva på nätet… VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG.

9. Arbetsmarknaden = helt sjukt att man inte längre kan få jobb genom sina meriter utan bara genom kontakter. Så ska det väl ändå inte vara eller? Tycker synd om alla smarta arbetslösa som aldrig kommer att få ett jobb då de saknar betydande personer i sin vänskapskrets. Ge inte upp förr eller senare får ni er chans.

10. Tidningsutdelarna: De står som en armé när man kliver in till tunnelbanan och trycker på dig en tidning vare sig du vill eller ej. De första gångerna log man och sa nej tack men nu ger man dödens blick i hopp om att dom ska bli avskräckta att komma till en.

4 thoughts on “Listan över allt som stör mig i vardagen!

  1. Håller med dig i alla punkter förutom cindy, har inte hört henne eftersom jag inte lyssnar på radio. Men usch, alla rökare.. de flesta tänker inte på att det faktiskt finns folk som inte röker. Stör mig regält på d.

  2. Haha.. åh vad rätt du har! Speciellt när det gäller rökare, loskare och ungdomar. Den värsta är när folk står och röker I busskuren, och man säger till dem. SÅ får men till svar “Men det regnar ute”.. VA?!?!?!?!!!! Jaha, nejmen ojdå. vad synd om dig, det såg jag inte. Vänta så ska JAG ställa mig ute i regnet istället så jag inte får en astma attack. HUR kunde jag vara så egoistisk.. (är väl svaret de väntar sig antar jag) *suck* Bra lista, kram!ps. det mest komiska måste ju vara att när jag först skulle svara på detta inlägg, så kunde jag inte komma dit p g a “could not connect. too many connections” hahaha.. ds

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s