Klena MÄN


Jag hade en fantastisk helg planerad med goda vänner och god mat… Fick just veta att maken har feber så det verkar som den här helgen åker rakt ner i soptunnan. Jag som hade ett helt upplägg med snittar från havets alla hörn….. SKIT OCKSÅ.

Kan någon svara varför män ja jäkla pjåkiga när de är sjuka, det är så jäkla synd om er. Ni klarar knappt av att gå på toaletten själva. Min man är värst också han känner gärna efter lite extra och gnäller högt och ljudligt över hur synd det är om honom.

En annan åker till jobbet med feber, kommer hem och tar hand om hemmet innan hon kan överväga att lägga sig och vila. Kom igen killar, ni som påstår er vara det starka könet. Tänk om ni skulle föda barn. Då skulle jorden stanna upp i 9 månader för alla krämpor ni skulle ha.

9 thoughts on “Klena MÄN

  1. Jag har jobbat magsjuk mer än en gång, med feber, migrän etc..Jag har dessutom inflamation i en axel sedan ca 2 månader tillbaka, det är bara att dunka i sig treo och jobba på… När jag var magsjuk sist, fick jag gå iväg och spy varje kvart, jag kämpade på i 3 timmar innan jag gav upp och jag har ett fysiskt jobb, så tro mig, vi killar är inte alla sådana som tycker synd om oss själva för en förkylning! ;)/MHz

    1. Men det är för att du är en riktig man. Här åker man inte hem för att man har ont i magen inte. Däremot en inflammerad axel i 2 månader? Dags att kolla upp det så det inte blir något kroniskt och då blir du aldrig av med skiten.

  2. Såja såja. Nu ska vi inte dra alla över en kam. 🙂 Själv gick jag med ett 5 cm stort hål på tunntarmen i två veckor innan jag tillslut åkte till sjukhuset och blev akutopererad (det är 100% dödligt fick jag reda på i efterhand).

  3. Visst är det så.. min man är t o m så mesig att när jag kom hem från min steloperation ( en operation där de skurit ett 11 cm snitt i ryggen, gått in i min ryggrad och dragit tillbaka en kota som Är på glid och skruvat fast med titanskruvar. Går på 24 smärtstillande piller om dygnet, och ändå knappt kan ta mig upp och ner till säng, toalett etc..), och efter att jag legat inne i 5 dagar, så suckar och stönar han över att HAN har ont i ryggen???!?!?!! Och sen hade det gått över nästa dag.. Hallå?! Hur ont hade man då från första början?Jaja.. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s