Våga vägra IDOL…..


JA du läste helt RÄTT.

Årets upplaga var nog sämre än någonsin och att man kör med olika tekniker för att få vissa utröstade är i mina ögon FUSK. Ja juryn kanske inte håller med Svenska folket men vet du vad, det är just SVENSKA folket som ska betala för skiten.

Personligen slutade jag titta när Andreas fick en sådan avhyvling bara för att juryn inte ansåg att han borde vinna. Kille från landet och inte med den rätta looken… Men varför tog de ut honom, jo för han hade något de andra saknade, en RÖST.

Men de knepade och knåpade tills han åkte ut. Jag hade köpt om han åkte ut rättvist men vad väntar man sig av ett tv program som krossar unga artisters drömmar. Där de ska vara glada över att de får vara med och samtidigt får stå ut med diverse förnedringar för att det gör BRA TV.. Jag spyr.

Nej och jag hoppas att den tjejer som vinner idag är medveten om att hon med största sannolikhet har en karriär som är max 12 månader lång och då har den dött redan innan nästa omgång börjar.

NEJ ikväll ska jag göra allt annat än att följa denna skit för dom bästa sångrösterna har redan deltagit och tyvärr så är det bara bottenskrapet kvar numer.

3 thoughts on “Våga vägra IDOL…..

  1. Men du kan väl knappast påstå att Marie har dålig röst? Jag vet inte många sångerskor i det här landet som kan ta sig an en whitney houston-låt & fixa den med bravur =)Håller med dig om Andreas för övrigt!

  2. Nej hon har röst men hon är ingen stjärna. Jag köper inte hennes uppträdande det känns på något sätt oäkta. Om du till exempel jämför med Agnes eller Sibel och Jessica. Om du har dem i jämförälse hade hon åkt ut för de håller en helt annat klass både röst och framträdande.

  3. Håller med dig ang Andreashttp://blogg.aftonbla…Tycker däremot att Marie var värdig vinnare, och gillar henne. Jag gillade inte Agnes lika mycket, hon har för instäng ton tycker jag. *L*Men men, det är tur att det finns många olika smakar.. hihi.. för alla artisters skull =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s